8 oktober 2019

Werkgeluk update Rabobank: Het recept van goed werkgeverschap

Een interview met de CHRO van Rabobank: Janine Vos. Dit is de Business NL Update!

Werkgeluk is een trending topic in ondernemersland. Gelukkige werknemers leiden aantoonbaar tot betere resultaten en minder verzuim. Een onderwerp met prioriteit dus op vele HR-agenda’s.

Om inspiratie op te doen met betrekking tot dit onderwerp, ging ik langs bij het hoofdkantoor van Rabobank voor een interessante ontmoeting met Janine Vos. Als hoofd van de HR-afdeling bij Rabobank Nederland is zij drukdoende en vertelt zij onder andere waarom het bij Rabobank voelt als ‘thuiskomen op je werk’.

Dit gesprek is deze week dan ook het hoofdonderwerp in de Business NL nieuwsbrief. Wil je voortaan op de hoogte blijven van alle belangrijke ontwikkelingen voor ondernemers, bedrijven en organisaties? Meld je dan nu aan via de website van Business NL: https://businessnl.tv

 

Ander nieuws

10 december 2019

Wat kun je gedurende 24 uur doen in het theater?

Altijd al willen weten wat er binnen 24 uur allemaal in een theater gebeurt? Stage Entertainment Nederland laat zien dat er in het theater veel... Lees meer »

10 december 2019

Het Business NL LinkedIn Journaal: Performance

Hoe zorg je ervoor dat je elke dag op het hoogste niveau presteert? Het Business NL LinkedIn Journaal gaat dit keer over performance. Succesvolle ondernemers... Lees meer »