8 oktober 2019

Werkgeluk update Rabobank: Het recept van goed werkgeverschap

Een interview met de CHRO van Rabobank: Janine Vos. Dit is de Business NL Update!

Werkgeluk is een trending topic in ondernemersland. Gelukkige werknemers leiden aantoonbaar tot betere resultaten en minder verzuim. Een onderwerp met prioriteit dus op vele HR-agenda’s.

Om inspiratie op te doen met betrekking tot dit onderwerp, ging ik langs bij het hoofdkantoor van Rabobank voor een interessante ontmoeting met Janine Vos. Als hoofd van de HR-afdeling bij Rabobank Nederland is zij drukdoende en vertelt zij onder andere waarom het bij Rabobank voelt als ‘thuiskomen op je werk’.

Dit gesprek is deze week dan ook het hoofdonderwerp in de Business NL nieuwsbrief. Wil je voortaan op de hoogte blijven van alle belangrijke ontwikkelingen voor ondernemers, bedrijven en organisaties? Meld je dan nu aan via de website van Business NL: https://businessnl.tv

 

Ander nieuws

8 oktober 2019

Lerarentekort grote uitdaging

Het lerarentekort is tegenwoordig niet meer uit het nieuws weg te denken. Begin deze maand is het eerste slachtoffer gevallen. Een basisschool in Amsterdam moet... Lees meer »

8 oktober 2019

Werkgeluk update Rabobank: Het recept van goed werkgeverschap

Een interview met de CHRO van Rabobank: Janine Vos. Dit is de Business NL Update! Werkgeluk is een trending topic in ondernemersland. Gelukkige werknemers leiden... Lees meer »