11 november 2019

Welkom terug bij Business NL!

Afgelopen zomer brachten we organisaties binnen diverse thema’s aan het licht, waaronder employer branding, ontwikkeling en duurzaamheid. In Business NL komen we bij deze bedrijven over de vloer en maken we zakelijke vlogs, die zowel op televisie als op LinkedIn verschijnen. Dit is dé manier om dichtbij een onderneming te komen en een verhaal in beeld te brengen. En nu zijn we terug met een gloednieuw seizoen! De komende weken gaan we verder in op deze thema’s en komen er allerlei inspirerende ondernemers aan het woord.

Afgelopen zaterdag was onze eerste aflevering te zien op televisie en dit was wederom een groot succes. We hadden goede kijkcijfers tijdens het openingsweekend van Business NL, zowel als televisie maar ook vooral online. Werkgeluk is een hot item en dat zien we hier ook terug! De community is flink gegroeid en we hebben het websitebezoek fors zien stijgen.

Morgenochtend komt het allereerste Business NL LinkedIn Journaal exclusief op LinkedIn en hier op de website. Hierin nemen we je mee in het laatste nieuws rondom werkgeluk en delen de partijen van de eerste aflevering, waaronder AFAS, hun visie op dit onderwerp.

Vanaf nu zijn we weer iedere zaterdag om 17.30 uur te zien op RTL Z. Daarnaast wordt de uitzending 4 keer herhaald:
– Zondag 01:00 uur.
– Zondag 11:30 uur.
– Woensdag 10:30 uur.

– Vrijdag 16:30 uur.

Mis je één van onze uitzendingen? Volg ons dan via al onze online kanalen en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom actuele onderwerpen binnen het ondernemerschap.

Ander nieuws

3 december 2019

10 inspirerende bedrijven die voor werkgeluk gaan

Je personeel is je visitekaartje, het zijn de ambassadeurs van jouw bedrijf. Het is daarom je kostbaarste bezit dat je zal moeten koesteren. Werkgeluk betekent... Lees meer »

2 december 2019

Het Business NL LinkedIn Journaal: Kennis en Ontwikkeling

Hoe zorg jij ervoor dat je blijft ontwikkelen? Blijven leren en ontwikkelen is één van de belangrijkste doelen voor een ondernemer. Je kunt niet achterblijven... Lees meer »