13 januari 2020

NIEUW: Dé MKB Top 100 regio Rotterdam Rijnmond

Rotterdam Rijnmond is heel wat MKB Bedrijven rijk en daar zijn we trots op! Deze ondernemers hebben het lef om iedere dag weer hun passie uit te voeren en zorgen voor werkgelegenheid en leefbaarheid in onze regio. Juist deze ondernemers verdienen het om gezien te worden en daarom is 2020 uitgeroepen tot het jaar van de MKB-er. Met de MBK Top 100 voor de regio Rotterdam Rijnmond brengen we dé bedrijven uit de regio in beeld die vooruitstrevend zijn als het gaat om topics als werkgeluk, innovaties, vakmanschap, klantbeleving en duurzaamheid.

De komende weken gaan Kevin Brouwer en Iris Rulkens met hun camera de regio in om opzoek te gaan naar deze echte ondernemersverhalen. Deze MKB Top 100 zal landelijke aandacht krijgen op RTL Z en daarnaast exposure via de regionale media. Op 16 maart zal tijdens een groots LIVE event de Top 100 definitief worden gelanceerd. Houd de website in de gaten voor meer informatie en wie weet krijg jij de komende weken wel een telefoontje en verover jij met jouw bedrijf een plek in dé MKB Top 100 van de regio Rotterdam Rijnmond.

Ander nieuws

15 januari 2020

Bedrijfsuitje tip: Escaperoom met je collega’s

Een bedrijfsuitje is een onwijs leuke manier om je collega’s eens wat beter te leren kennen dan in de kantoorsferen. Ondernemers lijken het soms nog... Lees meer »

13 januari 2020

NIEUW: Dé MKB Top 100 regio Rotterdam Rijnmond

Rotterdam Rijnmond is heel wat MKB Bedrijven rijk en daar zijn we trots op! Deze ondernemers hebben het lef om iedere dag weer hun passie... Lees meer »