Laatste video

Business NL seizoen 3 – Aflevering 6 | Groeien

In de zesde en tevens laatste uitzending van de najaar serie van Business NL besteden we aandacht aan groeien. Succesvolle ondernemers vertellen over de groei binnen hun eigen onderneming en hoe ze anderen helpen met groeien. Ook geeft Marcel, onze deskundige voor vermogen om te groeien, een mini masterclass over hoe je op financieel gebied moet omgaan met groei in je business.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Innerlijke Kracht Training & Coaching, Inspiration at Work, Removas, Laura Babeliowsky en Waterontharder.com

Business NL seizoen 3 – Aflevering 5 | Performance

In de vijfde aflevering van de najaar serie van Business NL besteden we aandacht aan de performance van bedrijven. Deskundige ondernemers vertellen hoe zij dagelijks optimaal presteren en hoe jij als ondernemer dit ook kan. In deze aflevering zie je onder andere hoe wendbaar een theater is binnen 24 uur en geven onze deskundigen nieuwe mini-masterclasses gericht op het helpen met het behalen van je doelstellingen.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Stage Entertainment, Balmer Cosmetics, Siobhan Welling, Karin van den Bos, Hoveniersbedrijf RA van der Lee en Waterontharder.com

 

 


Business NL seizoen 3 – Aflevering 4 | Kennis en Ontwikkeling

In de vierde aflevering van de najaarsserie van Business NL besteden we aandacht aan kennis en ontwikkeling. Door je kennis uit te breiden in je business en jezelf te ontwikkelen blijf je groeien als ondernemer. Hier zullen deskundigen Jaap Hulsmann en Marcel van der Torre een mini masterclass over geven in de uitzending, wat je kan helpen met de mogelijke uitdagingen die je hebt tijdens het ondernemen.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Esenzz, EnjoyEsC, Mobiwerk, IMA en Waterontharder.com


Business NL seizoen 3 – Aflevering 3 | Huisvesting

Deze aflevering van de najaarsserie van Business NL besteden we onder andere aandacht aan huisvesting. Ondernemers met expertise op dit vlak delen hun verhaal en onthullen wat hen succesvol heeft gemaakt. Jaap Hulsmann geeft een praktische tip die je helpt met het stellen van doelen van je onderneming en verder zit de uitzending vol met inspiratie die je kan helpen met de mogelijke uitdagingen die je hebt tijdens het ondernemen.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Helpmijnhuisinrichten, Business Rebel, Voorberg Makelaars, The Solutionzgroup en Waterontharder.com 


Business NL seizoen 3 – aflevering 2 | Development

Deze aflevering gaat over development. Het gaat hierbij niet alleen om de ontwikkeling van je bedrijf maar ook over die van jou als ondernemer. Je wil er een gezonde business op na houden en dat kun je realiseren door mee te gaan met de ontwikkelingen en nieuwe trends in jouw branche. Zorg dat jij je ”updates” krijgt en dan profiteert je bedrijf hiervan mee. In deze aflevering komen verschillende ondernemers aan bod en vertellen zij meer over dit onderwerp, allemaal vanuit hun eigen expertise.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: ID Logistics, T2 IT Detachering, Westerman Logistics, Maaike’s Gift en Waterontharder.com.


Business NL seizoen 3 – aflevering 1 | Goed Werkgeverschap

De eerste aflevering staat in het teken van employer branding, of werkgeluk. Een trending topic, waar steeds meer organisaties aandacht aan besteden. Het is bewezen dat gelukkige werknemers beter presteren, minder last hebben van stress en niet in een burn-out raken. Je krijgt meer goede ideeën terug, je klanten worden beter geholpen en gelukkige medewerkers worden enthousiaste ambassadeurs van je bedrijf. Presentatoren Kevin Brouwer en Iris Rulkens gaan langs bij verschillende organisaties om hen hierover te spreken. Ook is mindset deskundige Jaap Hulsmann te zien met een nieuwe tip, en geeft Marcel van der Torre tips voor vermogen om te groeien.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: AFAS Software, Kenneth Smit, Wallpen Nederland, Buro NSign, Indoor Skydive Roosendaal en Waterontharder.com


Business NL – Ontwikkeling

De tiende aflevering van de zomerserie van Business NL heeft alles te maken met ontwikkeling. Hierbij gaat het niet alleen om de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemers, maar ook om de ontwikkeling van de bedrijven zelf en de ontwikkeling van de diensten die zij aanbieden. Inspirerende ondernemers die werkzaam zijn in verschillende branches delen in deze aflevering hun expertise en vertellen jou welke ontwikkeling zij hebben doorgemaakt.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Wouter Kleinsman, NQNF, Teleperformance, RB Subsidieadvies, Waterontharder.com en Massimo Gagliotti


Business NL – Ondernemersuitdagingen

De negende aflevering van de zomerserie van Business NL staat in het teken van ondernemersuitdagingen. Verschillende ondernemers met leerrijke ervaringen en interessante levenslessen delen in deze aflevering de uitdagingen die zij ervaren hebben tijdens hun (huidige) carrière. LinkedIn deskundige Massimo vertelt in zijn tip het verschil tussen jou en wij.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Eveline Tjabbes, Lenoor Soesbergen- van Gendt, Boomrooijerij Weijtmans, IVANA, Autoschade Herstel Verweij, Reducept en Methos.


Business NL – Organisatiemanagement

De achtste aflevering van de zomerserie van Business NL staat in het teken van organisatiemanagement. De organisatie binnen je onderneming is een breed begrip en daarom komen diverse zaken en bedrijven die hier een bijdrage aanleveren, langs in deze aflevering. Van accountancy tot sales en van detachering tot coaching.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Avizas Accountants, Expereans, W&S Detachering, Lease Management Nederland, TSvH en Van Stein Consultancy.


Business NL – Zekerheid

Deze aflevering staat in het teken van diverse aspecten van het begrip ‘zekerheid.’ Van het bieden van zeker- en veiligheid in de bouw en het werkzaam zijn in een betrouwbare omgeving. En van het ondergaan van een veilige medische behandeling tot de zekerheid van het vinden van een passende baan. Business NL deskundige Massimo en tevens LinkedIn expert vertelt wat het verschil is tussen jou en wij.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: NS Zakelijk, PG Security, MVA Steigerbouw, Finesse Bodyline Clinic en Solide Intermediair


Business NL – Veiligheid

De zesde aflevering van de zomerserie van Business NL staat in het teken van veiligheid. Veiligheid is een breed begrip en in deze uitzending komen dan ook allerlei verschillende aspecten aan bod, van brandveiligheid tot het veiligstellen van intellectueel eigendom. LinkedIn deskundige Massimo vertelt jou hoe de koper anno 2019 denkt en Mindset deskundige Jaap Hulsmann legt uit hoe je als ondernemer kan opvallen tussen alle andere ondernemers.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Polmai, NS Zakelijk, Vepa Bins, BOIP en Waterontharder.com.


Business NL – Transport & Organisatie

In de vijfde aflevering van de zomerserie van Business NL duiken we in de wereld van transport en logistiek. We gaan onder andere langs bij de grootste vervoerder in Nederland, namelijk NS. LinkedIn-deskundige Massimo geeft een nieuwe tip over social selling versus cold calling, en mindset-deskundige Jaap Hulsmann vertelt naar wie je moet luisteren, maar ook naar wie je juist niet moet luisteren om zo verder te komen op het pad van een succesvolle ondernemer.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: NS Zakelijk, Ijmond Werkt!, Estron Group, Cetem Containers en Waterontharder.com.


Business NL Video’s

Abonneer op ons YouTube-kanaalAbonneer op ons YouTube-kanaal