Laatste video

Business NL seizoen 4 – Aflevering 4 | Trouwen

In de vierde aflevering van de voorjaarsserie van Business NL besteden we aandacht aan trouwen. Verschillende ondernemers uit de trouwbranche vertellen over wat zij doen om de perfecte bruiloft te realiseren. Zo zal onder andere een trouwerij plaatsvinden in Kasteel de Wittenburg en zullen verschillende ondernemers vertellen over wat zij doen voor de perfecte bruiloft.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Sofitel Legend The Grand, Mirjam van Klaarbergen fotografie, Santé Bruiloften, Waterontharder.com, Visagiste Mirjam Meijer, Style Creators, Cake Queen, Original Weddings en Medina Zaalverhuur.

Business NL seizoen 4 – Aflevering 3 | Uitdagingen

In de derde aflevering van de voorjaarsserie van Business NL besteden we aandacht aan uitdagingen. In de uitzending zullen verschillende ondernemers vertellen over wat voor uitdagingen zij hebben meegemaakt tijdens het ondernemen, maar ook zullen ondernemers vertellen tegen wat voor uitdagingen zij nu aanlopen in het ondernemerschap.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Carrière Uitzendbureau Rotterdam-Noord, Waterontharder.com, ZB Service, Asbestshop, My Job Uitzendorganisatie en Orientive.


Business NL seizoen 4 – Aflevering 2 | Ontwikkeling

In de tweede aflevering van de voorjaarsserie van Business NL besteden we aandacht aan ontwikkelingen. Door jezelf te ontwikkelen blijf je groeien als ondernemer. In deze aflevering zullen verschillende ondernemers vertellen over hoe zij ontwikkelingen ervaren in de desbetreffende branche.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Medica Estetica, Waterontharder.com, Gimsgiy en Roy Martina, Priceless Places en Rontrex.


Business NL seizoen 4 – Aflevering 1 | Representatie

In de eerste uitzending van de voorjaarsserie van Business NL besteden we aandacht aan representatie. Succesvolle ondernemers vertellen over hoe zij de representatie binnen hun eigen onderneming ervaren en hoe ondernemers zichzelf representeren.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Kneppelhout & Korthals Advocaten, Libéma, Internetbureau Jun-E-Jay, Corio Works Uitzendbureau, Stroet-Kuipers Makelaardij en Please.


Business NL seizoen 3 – Aflevering 6 | Groeien

In de zesde en tevens laatste uitzending van de najaar serie van Business NL besteden we aandacht aan groeien. Succesvolle ondernemers vertellen over de groei binnen hun eigen onderneming en hoe ze anderen helpen met groeien. Ook geeft Marcel, onze deskundige voor vermogen om te groeien, een mini masterclass over hoe je op financieel gebied moet omgaan met groei in je business.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Innerlijke Kracht Training & Coaching, Inspiration at Work, Removas, Laura Babeliowsky en Waterontharder.com


Business NL seizoen 3 – Aflevering 5 | Performance

In de vijfde aflevering van de najaar serie van Business NL besteden we aandacht aan de performance van bedrijven. Deskundige ondernemers vertellen hoe zij dagelijks optimaal presteren en hoe jij als ondernemer dit ook kan. In deze aflevering zie je onder andere hoe wendbaar een theater is binnen 24 uur en geven onze deskundigen nieuwe mini-masterclasses gericht op het helpen met het behalen van je doelstellingen.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Stage Entertainment, Balmer Cosmetics, Siobhan Welling, Karin van den Bos, Hoveniersbedrijf RA van der Lee en Waterontharder.com

 

 


Business NL seizoen 3 – Aflevering 4 | Kennis en Ontwikkeling

In de vierde aflevering van de najaarsserie van Business NL besteden we aandacht aan kennis en ontwikkeling. Door je kennis uit te breiden in je business en jezelf te ontwikkelen blijf je groeien als ondernemer. Hier zullen deskundigen Jaap Hulsmann en Marcel van der Torre een mini masterclass over geven in de uitzending, wat je kan helpen met de mogelijke uitdagingen die je hebt tijdens het ondernemen.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Esenzz, EnjoyEsC, Mobiwerk, IMA en Waterontharder.com


Business NL seizoen 3 – Aflevering 3 | Huisvesting

Deze aflevering van de najaarsserie van Business NL besteden we onder andere aandacht aan huisvesting. Ondernemers met expertise op dit vlak delen hun verhaal en onthullen wat hen succesvol heeft gemaakt. Jaap Hulsmann geeft een praktische tip die je helpt met het stellen van doelen van je onderneming en verder zit de uitzending vol met inspiratie die je kan helpen met de mogelijke uitdagingen die je hebt tijdens het ondernemen.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Helpmijnhuisinrichten, Business Rebel, Voorberg Makelaars, The Solutionzgroup en Waterontharder.com 


Business NL seizoen 3 – aflevering 2 | Development

Deze aflevering gaat over development. Het gaat hierbij niet alleen om de ontwikkeling van je bedrijf maar ook over die van jou als ondernemer. Je wil er een gezonde business op na houden en dat kun je realiseren door mee te gaan met de ontwikkelingen en nieuwe trends in jouw branche. Zorg dat jij je ”updates” krijgt en dan profiteert je bedrijf hiervan mee. In deze aflevering komen verschillende ondernemers aan bod en vertellen zij meer over dit onderwerp, allemaal vanuit hun eigen expertise.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: ID Logistics, T2 IT Detachering, Westerman Logistics, Maaike’s Gift en Waterontharder.com.


Business NL seizoen 3 – aflevering 1 | Goed Werkgeverschap

De eerste aflevering staat in het teken van employer branding, of werkgeluk. Een trending topic, waar steeds meer organisaties aandacht aan besteden. Het is bewezen dat gelukkige werknemers beter presteren, minder last hebben van stress en niet in een burn-out raken. Je krijgt meer goede ideeën terug, je klanten worden beter geholpen en gelukkige medewerkers worden enthousiaste ambassadeurs van je bedrijf. Presentatoren Kevin Brouwer en Iris Rulkens gaan langs bij verschillende organisaties om hen hierover te spreken. Ook is mindset deskundige Jaap Hulsmann te zien met een nieuwe tip, en geeft Marcel van der Torre tips voor vermogen om te groeien.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: AFAS Software, Kenneth Smit, Wallpen Nederland, Buro NSign, Indoor Skydive Roosendaal en Waterontharder.com


Business NL – Ontwikkeling

De tiende aflevering van de zomerserie van Business NL heeft alles te maken met ontwikkeling. Hierbij gaat het niet alleen om de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemers, maar ook om de ontwikkeling van de bedrijven zelf en de ontwikkeling van de diensten die zij aanbieden. Inspirerende ondernemers die werkzaam zijn in verschillende branches delen in deze aflevering hun expertise en vertellen jou welke ontwikkeling zij hebben doorgemaakt.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Wouter Kleinsman, NQNF, Teleperformance, RB Subsidieadvies, Waterontharder.com en Massimo Gagliotti


Business NL – Ondernemersuitdagingen

De negende aflevering van de zomerserie van Business NL staat in het teken van ondernemersuitdagingen. Verschillende ondernemers met leerrijke ervaringen en interessante levenslessen delen in deze aflevering de uitdagingen die zij ervaren hebben tijdens hun (huidige) carrière. LinkedIn deskundige Massimo vertelt in zijn tip het verschil tussen jou en wij.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Eveline Tjabbes, Lenoor Soesbergen- van Gendt, Boomrooijerij Weijtmans, IVANA, Autoschade Herstel Verweij, Reducept en Methos.


Business NL Video’s

Abonneer op ons YouTube-kanaalAbonneer op ons YouTube-kanaal