Laatste video

Business NL seizoen 3 – aflevering 1 | Goed Werkgeverschap

De eerste aflevering staat in het teken van employer branding, of werkgeluk. Een trending topic, waar steeds meer organisaties aandacht aan besteden. Het is bewezen dat gelukkige werknemers beter presteren, minder last hebben van stress en niet in een burn-out raken. Je krijgt meer goede ideeën terug, je klanten worden beter geholpen en gelukkige medewerkers worden enthousiaste ambassadeurs van je bedrijf. Presentatoren Kevin Brouwer en Iris Rulkens gaan langs bij verschillende organisaties om hen hierover te spreken. Ook is mindset deskundige Jaap Hulsmann te zien met een nieuwe tip, en geeft Marcel van der Torre tips voor vermogen om te groeien.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: AFAS Software, Kenneth Smit, Wallpen Nederland, Buro NSign, Indoor Skydive Roosendaal en Waterontharder.com

Business NL – Ontwikkeling

De tiende aflevering van de zomerserie van Business NL heeft alles te maken met ontwikkeling. Hierbij gaat het niet alleen om de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemers, maar ook om de ontwikkeling van de bedrijven zelf en de ontwikkeling van de diensten die zij aanbieden. Inspirerende ondernemers die werkzaam zijn in verschillende branches delen in deze aflevering hun expertise en vertellen jou welke ontwikkeling zij hebben doorgemaakt.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Wouter Kleinsman, NQNF, Teleperformance, RB Subsidieadvies, Waterontharder.com en Massimo Gagliotti


Business NL – Ondernemersuitdagingen

De negende aflevering van de zomerserie van Business NL staat in het teken van ondernemersuitdagingen. Verschillende ondernemers met leerrijke ervaringen en interessante levenslessen delen in deze aflevering de uitdagingen die zij ervaren hebben tijdens hun (huidige) carrière. LinkedIn deskundige Massimo vertelt in zijn tip het verschil tussen jou en wij.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Eveline Tjabbes, Lenoor Soesbergen- van Gendt, Boomrooijerij Weijtmans, IVANA, Autoschade Herstel Verweij, Reducept en Methos.


Business NL – Organisatiemanagement

De achtste aflevering van de zomerserie van Business NL staat in het teken van organisatiemanagement. De organisatie binnen je onderneming is een breed begrip en daarom komen diverse zaken en bedrijven die hier een bijdrage aanleveren, langs in deze aflevering. Van accountancy tot sales en van detachering tot coaching.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Avizas Accountants, Expereans, W&S Detachering, Lease Management Nederland, TSvH en Van Stein Consultancy.


Business NL – Zekerheid

Deze aflevering staat in het teken van diverse aspecten van het begrip ‘zekerheid.’ Van het bieden van zeker- en veiligheid in de bouw en het werkzaam zijn in een betrouwbare omgeving. En van het ondergaan van een veilige medische behandeling tot de zekerheid van het vinden van een passende baan. Business NL deskundige Massimo en tevens LinkedIn expert vertelt wat het verschil is tussen jou en wij.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: NS Zakelijk, PG Security, MVA Steigerbouw, Finesse Bodyline Clinic en Solide Intermediair


Business NL – Veiligheid

De zesde aflevering van de zomerserie van Business NL staat in het teken van veiligheid. Veiligheid is een breed begrip en in deze uitzending komen dan ook allerlei verschillende aspecten aan bod, van brandveiligheid tot het veiligstellen van intellectueel eigendom. LinkedIn deskundige Massimo vertelt jou hoe de koper anno 2019 denkt en Mindset deskundige Jaap Hulsmann legt uit hoe je als ondernemer kan opvallen tussen alle andere ondernemers.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Polmai, NS Zakelijk, Vepa Bins, BOIP en Waterontharder.com.


Business NL – Transport & Organisatie

In de vijfde aflevering van de zomerserie van Business NL duiken we in de wereld van transport en logistiek. We gaan onder andere langs bij de grootste vervoerder in Nederland, namelijk NS. LinkedIn-deskundige Massimo geeft een nieuwe tip over social selling versus cold calling, en mindset-deskundige Jaap Hulsmann vertelt naar wie je moet luisteren, maar ook naar wie je juist niet moet luisteren om zo verder te komen op het pad van een succesvolle ondernemer.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: NS Zakelijk, Ijmond Werkt!, Estron Group, Cetem Containers en Waterontharder.com.


Business NL – Personeel & Organisatie

De vierde aflevering van de zomerserie van Business NL staat in het teken van Personeel & Organisatie. We nemen onder andere een kijkje achter de schermen bij de Nederlandse Spoorwegen en we geven je dé gouden tip hoe je je personeel en/of zakenrelaties kan trakteren op een tot in de puntjes verzorgde theateravond.

De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Stage Entertainment Nederland, NS Zakelijk, Villa Pardoes, KoffiePro, KomKids Kinderopvang en Waterontharder.com.

Mindset-deskundige Jaap geeft je een nieuwe tip voor een ijzersterke ondernemers-mindset en de ondernemersdocu van Julio Rosier krijgt een vervolg.


Business NL – Huisvesting

De derde aflevering van de zomerserie van Business NL staat in het teken van huivesting. Verschillende type gebouwen als woningen, bedrijfsgebouwen, en kantoren behoren tot deze overkoepelende term. De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: Emmery Group, BASkapel, Stalendeurenmeesters en MAIN Energie.

Mindset-deskundige Jaap geeft je een nieuwe tip voor een ijzersterke ondernemers-mindset en de ondernemersdocu van Julio Rosier krijgt een vervolg.


Business NL – Finance

De tweede aflevering van de zomerserie van Business NL staat in het teken van financiën. Ondernemers uit de wereld van financiën delen hun expertise en vertellen over de ontwikkelingen in hun ondernemerschap. De organisaties die in deze aflevering te zien zijn: European Credit Partners, Delta Payroll, Planning Vision, MSP Mentor.

LinkedIn-deskundige Massimo geeft je een nieuwe tip over het inzetten van LinkedIn, en de ondernemersdocu van Julio Rosier krijgt een vervolg.


Business NL – Werkgeverschap

De eerste aflevering van de zomerreeks van Business NL staat in het teken van goed werkgeverschap. Hier komen verschillende aspecten aan bod, zoals leiderschap en de werving van personeel. De ondernemers en organisaties die zich deze week aan je voorstellen, zijn:
Dick Rochat, Allequal Uitzendorganisatie, Leonieke Osinga en Bring at Work.

LinkedIn-deskundige Massimo geeft je een nieuwe tip over het inzetten van LinkedIn, en mindset-deskundige Jaap Hulsmann geeft de tip over het binden van klanten door middel van emotie. Dit seizoen zal Kevin ondernemer Julio Rosier van waterontharder.com volgen in een speciale ondernemersdocu, waar hij hem onder andere spreekt over de uitdagingen van het ondernemen.


Business NL – Aflevering 7

In de zevende aflevering maken we kennis met …

…Palms and More
…MRM Professional
…Selecta
…Rotterdamse Warenhuis
…Schaafsma Kliniek
…Bricks and Business
…Waterontharder.com

 


Business NL Video’s

Abonneer op ons YouTube-kanaalAbonneer op ons YouTube-kanaal