Laatste video

Business NL – Aflevering 7

In de zevende aflevering maken we kennis met …

…Palms and More
…MRM Professional
…Selecta
…Rotterdamse Warenhuis
…Schaafsma Kliniek
…Bricks and Business
…Waterontharder.com

 

Business NL – Aflevering 6

In de zesde aflevering maken we kennis met …

…Hooymans Substrates B.V.
…Obi4Wan
…Trigion
…International Workplace Group
…AllSafe Management
…Waterontharder.com


Business NL – Aflevering 5

In de vijfde aflevering maken we kennis met …

… Daamen & Van Sluis
… Tournesol Tenten
… Finesse Bodyline Clinic B.V.
… Escaperoom Get Out Of Here
… KTG – Solutions
… Loopreizen.nl
… Waterontharder.com


Business NL – Aflevering 4

In de vierde aflevering maken we kennis met …

… Eurosound Music
… Phone Repair Zeeland
… ITEC
… UC Group
… Yan Travel
… IVANA Bags
… Kesbeke
… Waterontharder.com


Business NL – Aflevering 3

In de derde aflevering maken we kennis met …
… De Dokterstelefoon
… My Shredded Lifestyle
… Beautysalon Marrakech
… Obesitras
… JetdeBoer.nl
… PolyesterShoppen.nl
… Waterontharder.com
… African Wines


Business NL – Aflevering 2

In de tweede aflevering maken we kennis met …
ECP
AGIN Timmermans
DNGB (DuoWonen / DuoKoop)
Dis Klapper
Waterontharder.com


Business NL – Aflevering 1 – Kick-off

In de eerste aflevering maken we kennis met…
Q Makelaars
YORCOM
Bloksma Keukens
Prestige Media
Keukenglas
SHAERP
Feis Productions
Waterontharder.com


Business 010 – Aflevering 1 – Kick-off

Met in deze kick-off aflevering te gast aan tafel: burgemeester Ahmed Aboutaleb over de Rotterdamse economie en de Roadmap Next Economy, oud-minister van financiën en huidig CFO van KPN Kees de Jager over de verhuizing van (een deel van) KPN naar Rotterdam, Sylvia de Haas, commercieel directeur van Flexizone (Henley 360), over nieuwe vormen van huisvesting voor ondernemers en Marcel van der Torre, directeur eigenaar van European Credit Management (ECP) over financieringsvraagstukken van ondernemers. Ook is er aandacht voor de blauwe economie met Siemen Cox op de Business 010 klapstoel. Een wekelijks terugkerend item met interviews van inspirerende ondernemers op bijzondere locaties.


Business 010 – Aflevering 2 – Innovatie

In deze aflevering aandacht voor innovatie in de stad én in de haven. Met aandacht voor digitalisering, blockchain, robotisering en de opkomst van 3D printing: van het printen tot op maat gemaakte BH’s in het Westelijk Handelsterrein tot het printen volledige scheepsonderdelen in de Rotterdamse haven! Met te gast aan tafel Jan Willem Santing, manager Real Estate & Partnership bij Deloitte, Ruud Vodegel, eigenaar/directeur van Advanced Programs, Paul Smits, CFO bij de Port of Rotterdam en Sander Speek, CCO bij AC Tronics, marktleider op het gebied van het reviseren van auto onderdelen. Ook aandacht voor het CIC in een interview met wethouder Struijvenberg op de Business 010 klapstoel.


Business 010 – Aflevering 3 – Duurzaamheid

People, Planet en Profit zijn de sleutelwoorden van deze uitzending. Wat zijn de nationale en internationale duurzaamheidsambities voor de komende jaren en is Rotterdam in 2025 met de Dutch Windwheel een nieuw duurzaam icoon rijker? We praten erover met Gijs Postma van Eneco en Lennart Graaff, conceptontwikkelaar bij BLOC Next Generation. Verder te gast aan tafel: oud-wethouder haven & milieu van Rotterdam en oprichter van accountsbureau Daamen & van Sluis, Wim van Sluis en MVO directeur Maria van der Heijden.


Business 010 – Aflevering 4 – Business & Entertainment

Een aflevering met een vleugje showbizz. Met te gast aan tafel Albert Verlinde, directeur Stage Entertainment en Marc van Kaam, directeur van het oude en nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, over de wereld van musicals en theater. Ook te gast aan tafel is Peter Voolstra, directeur van de Holland Casino Rotterdam, de vestiging die binnenkort als eerste 24 uur per dag haar deuren opent. En tot slot praten we met de jonge ondernemer Rino de Boer van CoffeeBottle over de kracht van Youtube en waarom dit medium niet meer mag ontbreken in de marketingcommuncatiestrategie van iedere ondernemer! Met op de Business 010 klapstoel Danny De munk die binnenkort in het Nieuwe Luxor Theater is te zien met Ciske de Rat de Musical.


Business 010 – Aflevering 5 – Representatie

In deze aflevering aandacht voor representatie op de arbeidsmarkt. Hoe kun je je als ondernemer optimaal profileren zowel online als offline. Met tips van stylist van de sterren Fred van Leer met wie we ook praten over zijn nieuwe kleidingcollectie. Verder te gast aan tafel zijn: presentatiecoach van BN’ers én het bedrijfslijven, Rik Luijcx, Martine Meijburg, oprichter/eigenaar van het LinkedIn Marketingbureau Second Degree en Alexander van Ruiten van het social media monitoring systeem Obi4Wan.


Business NL Video’s

Abonneer op ons YouTube-kanaalAbonneer op ons YouTube-kanaal