2 maart 2019

Business NL – Aflevering 1 – Kick-off

Het is zover!

Na veel werk achter de schermen is de eerste aflevering van Business NL te zien op onze platformen!

In de eerste aflevering maken we kennis met…
… Q Makelaars
Één van de grootste full-service makelaars van Nederland.

… YORCOM
Deze onderneming staat voor duurzaam plezier met uw computer, laptop en andere hi-tech apparatuur tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

… Bloksma Keukens
De keuken speciaalzaak van de randstad. Met een indrukwekkende showroom waar u in alle sferen en prijsklassen een keuken vindt!

… Prestige Media
Prestige Media helpt vastgoed en health care ondernemers om via social media hoogwaardige leads, meer naamsbekendheid en extra omzet te genereren.

… Keukenglas
Een zelfstandig gevestigd glasbedrijf in Eindhoven en marktleider op gebied van glazen keuken achterwanden. Keukenglas plaatst glazen keuken achterwanden in heel Nederland en Belgie.

… SHAERP
Sinds 2013 weet SHAERP talenten op te sporen en te koppelen aan opdrachtgevers. Zo is SHAERP uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd IT-partner.

… Feis Productions
Feis is Thijs, en Thijs zorgt er voor dat je gehoord wordt. Thijs is namelijk content creator en helpt je bij het vertellen van jouw verhaal. Wat je verhaal precies is, dat bepaal je zelf.

… Waterontharder.com
Waterontharder.com is expert op het gebied van water behandeling. Door middel van de Amfa4000® waterontkalker heeft u nooit meer last van kalkaanslag in uw badkamer, smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee.

Ander nieuws

24 mei 2019

De opkomst van virtual assistants

Bij de benaming van ‘virtual assistants’ kunnen er meerdere gedachten bij je opkomen. Zo is bijvoorbeeld Siri van Apple een virtual assistant. Je kan o.a.... Lees meer »

23 mei 2019

Ideeën voor jouw kantoor-lunch!

Lunchtijd! Heb jij nou geen inspiratie en heb je geen idee wat je moet eten op kantoor? Wanneer we het hebben over de lunch, grijpen we... Lees meer »