25 november 2019

Het Business NL LinkedIn Journaal: Huisvesting

Hoe probeer jij op te vallen?

Zichtbaarheid wordt steeds belangrijker vandaag de dag. Iedere week komen er weer nieuwe ondernemingen bij die ook concurrenten kunnen worden. Deze week in het Business NL Journaal spreken we onder andere een makelaar, businesscoach en een recruiter. Ze vertellen hoe ze in een markt vol concurrentie zorgen voor een herkenbaar profiel.

Kevin Brouwer ging samen met zijn collega Iris Rulkens langs bij deze verschillende ondernemers die ons meer vertellen over hoe zij succesvol blijven in een veranderende markt. We sluiten dit wekelijkse journaal weer af met een mini masterclass van Marcel van der Torre, van ECP, die ons op het hart drukt hoe belangrijk een goede relatie met je klant is.

Met dank aan: Voorberg Makelaars, Helpmijnhuisinrichten, The Solutionz Group, Business Rebel en Waterontharder.com

Ander nieuws

3 december 2019

10 inspirerende bedrijven die voor werkgeluk gaan

Je personeel is je visitekaartje, het zijn de ambassadeurs van jouw bedrijf. Het is daarom je kostbaarste bezit dat je zal moeten koesteren. Werkgeluk betekent... Lees meer »

2 december 2019

Het Business NL LinkedIn Journaal: Kennis en Ontwikkeling

Hoe zorg jij ervoor dat je blijft ontwikkelen? Blijven leren en ontwikkelen is één van de belangrijkste doelen voor een ondernemer. Je kunt niet achterblijven... Lees meer »