25 november 2019

Het Business NL LinkedIn Journaal: Huisvesting

Hoe probeer jij op te vallen?

Zichtbaarheid wordt steeds belangrijker vandaag de dag. Iedere week komen er weer nieuwe ondernemingen bij die ook concurrenten kunnen worden. Deze week in het Business NL Journaal spreken we onder andere een makelaar, businesscoach en een recruiter. Ze vertellen hoe ze in een markt vol concurrentie zorgen voor een herkenbaar profiel.

Kevin Brouwer ging samen met zijn collega Iris Rulkens langs bij deze verschillende ondernemers die ons meer vertellen over hoe zij succesvol blijven in een veranderende markt. We sluiten dit wekelijkse journaal weer af met een mini masterclass van Marcel van der Torre, van ECP, die ons op het hart drukt hoe belangrijk een goede relatie met je klant is.

Met dank aan: Voorberg Makelaars, Helpmijnhuisinrichten, The Solutionz Group, Business Rebel en Waterontharder.com

Ander nieuws

12 maart 2020

Annulering Business NL live event

Zoals u waarschijnlijk heeft vernomen in de media, is er vandaag besloten om met onmiddellijke ingang evenementen en bijeenkomsten met meer dan 100 personen niet... Lees meer »

17 februari 2020

Staan waar Beatrix in 1966 stond? Sofitel!

Trouwen waar Beatrix in 1966 is getrouwd? Dat kan! Zowel een grote als een kleine zaal bieden jou de perfecte locatie. Kevin gaat een kijkje... Lees meer »