12 november 2019

Het Business NL LinkedIn Journaal

Dit mag je niet missen en het is NIEUW: Het Business NL LinkedIn Journaal! Hier praten we je wekelijks (kort en snel) bij over de laatste ontwikkelingen uit het ondernemerschap. We beginnen met employer branding ofwel werkgeluk. Een trending topic, waar steeds meer organisaties aandacht aan besteden. Het is bewezen dat gelukkige werknemers beter presteren, minder last hebben van stress en niet in een burn-out raken. Je krijgt meer goede ideeën terug, je klanten worden beter geholpen en gelukkige medewerkers worden enthousiaste ambassadeurs van je bedrijf. Vandaar dat er steeds meer organisaties mee aan de slag gaan. Business NL besteed hier volop aandacht aan en in een zakelijke vlog vertellen ondernemers op welke manier zij hier invulling aan geven en wat het voor hen oplevert. Presentatoren / vloggers Kevin Brouwer en Iris Rulkens  gaan langs bij verschillende organisaties om hen hierover te spreken.

Met dank aan: AFAS Software, Wallpen Nederland, Buro N-Sign, Indoor Skydive Roosendaal en Kenneth Smit 

PS: Uitzending gemist? Op www.businessnl.tv kun je de aflevering en losse zakelijke vlogs terugkijken.

Ander nieuws

3 december 2019

10 inspirerende bedrijven die voor werkgeluk gaan

Je personeel is je visitekaartje, het zijn de ambassadeurs van jouw bedrijf. Het is daarom je kostbaarste bezit dat je zal moeten koesteren. Werkgeluk betekent... Lees meer »

2 december 2019

Het Business NL LinkedIn Journaal: Kennis en Ontwikkeling

Hoe zorg jij ervoor dat je blijft ontwikkelen? Blijven leren en ontwikkelen is één van de belangrijkste doelen voor een ondernemer. Je kunt niet achterblijven... Lees meer »