16 oktober 2019

Online magazine Business NL

Business NL verstuurt regelmatig een nieuwsbrief met daarin interessante ondernemersverhalen. Hierin nemen we je mee in de wereld van werkgeluk, innovatie en ontwikkeling. Daarnaast geven we kijkje achter de schermen bij toonaangevende bedrijven en instellingen en leer je hier verschillende ondernemers kennen. Zij geven je inspiratie hoe jij verder kunt groeien met je business.

Zo stond de nieuwsbrief van afgelopen week in het teken van ”achter de schermen” en waren we op bezoek bij de Nederlandse Spoorwegen. Als koploper op het gebied van innovatie vertelde zij hoe ze de NS app continue blijven ontwikkelen, zodat de inmiddels 2 miljoen gebruikers altijd de beste service krijgen.

Online magazine
Nu hebben we goed nieuws want binnenkort toveren we de nieuwsbrief om tot het Business NL online magazine! Wil je deze niet missen? Meld je snel aan door je e-mailadres achter te laten op de hoofdpagina van de Business NL website.

Ander nieuws

3 december 2019

10 inspirerende bedrijven die voor werkgeluk gaan

Je personeel is je visitekaartje, het zijn de ambassadeurs van jouw bedrijf. Het is daarom je kostbaarste bezit dat je zal moeten koesteren. Werkgeluk betekent... Lees meer »

2 december 2019

Het Business NL LinkedIn Journaal: Kennis en Ontwikkeling

Hoe zorg jij ervoor dat je blijft ontwikkelen? Blijven leren en ontwikkelen is één van de belangrijkste doelen voor een ondernemer. Je kunt niet achterblijven... Lees meer »