19 september 2019

Najaar 2019 – zakelijk vloggen terug op RTL Z

Afgelopen zomer was Business NL op televisie te zien met maar liefst tien afleveringen en daarmee 60 uitzendmomenten. Dit televisieseizoen bracht wederom een hoop bereik met zich mee. Zakelijk vloggen wordt steeds populairder, de Business NL Community op LinkedIn kreeg honderden nieuwe leden erbij en de engagement via social media was enorm.

Na het succes van deze zomerreeks mogen we aankondigen dat het derde televisieseizoen in het najaar weer van start gaat! Met vijf runs op zorgvuldig geselecteerde tijdstippen op RTL Z (waaronder tijdens de vrijdagmiddagborrel), zal Business NL zakelijk Nederland weer inspireren met zakelijke vlogs en tips die ondernemers helpen met groeien. De eerste aflevering van de nieuwe reeks wordt uitgezonden op zaterdag 9 november 2019. Zakelijke vlogs uit het afgelopen seizoen zijn hier terug te kijken.

Presentatoren Kevin Brouwer en Iris Rulkens gaan langs bij toonaangevende organisaties om in beeld te brengen wat hen succesvol heeft gemaakt en leggen dit vast in zakelijke vlogs. Zakelijk vloggen is de manier om dichtbij een organisatie te komen en dus een inspirerend ondernemersverhaal in beeld te brengen. Ook zullen de deskundigen in Business NL hun tips geven op o.a. het gebied van effectief leiderschap, een sterke ondernemersmindset en andere zaken die onmisbaar zijn om groei te realiseren.

Dit seizoen zullen verschillende actuele thema’s worden behandeld, zoals employer branding, ontwikkeling, organisatiemanagement en coaching. Ondernemers vertellen over de ontwikkeling die zij hebben doorgaan en hoe ze zijn ingespeeld op de veranderende markt.

Uitzendtijden:

RTL Z
Run 1: zaterdag om 17:30 uur
Run 2: zondag om 01:00 uur
Run 3: zondag om 11:30 uur
Run 4: woensdag om 10:30 uur
Run 5: vrijdag om 16:30 uur

Bonus:
Business NL is nu ook op Instagram actief. Hier kun je terecht voor bonuscontent en dagelijkse inspirerende quotes.

Ander nieuws

8 oktober 2019

Lerarentekort grote uitdaging

Het lerarentekort is tegenwoordig niet meer uit het nieuws weg te denken. Begin deze maand is het eerste slachtoffer gevallen. Een basisschool in Amsterdam moet... Lees meer »

8 oktober 2019

Werkgeluk update Rabobank: Het recept van goed werkgeverschap

Een interview met de CHRO van Rabobank: Janine Vos. Dit is de Business NL Update! Werkgeluk is een trending topic in ondernemersland. Gelukkige werknemers leiden... Lees meer »