Business NL community op LinkedIn
Business NL inspireert ondernemers met waardevolle content en tips, die je helpen met groei te realiseren in je business. Op dit platform kunnen we je een podium geven waar je normaal misschien jaren over doet om dit te bereiken. De Business NL Community op LinkedIn is er voor ambitieuze, ondernemende mensen die geloven dat er meer mogelijk is. De Business NL Community is een platform waar honderden ondernemers met ambitie om te groeien elkaar willen helpen om dit te realiseren. Hoe actiever je bent, des te meer je geholpen kan worden door gelijkgestemde ondernemers waardoor je met meer vrijheid kunt ondernemen.

Elkaar helpen groeien
De community is er voor ondernemers die elkaar willen helpen. Niet alleen door elkaar te voorzien van advies en inspiratie, maar ook door middel van elkaars diensten. Geef bijvoorbeeld een exemplaar van je product weg of deel je expertise kosteloos. Dit levert positieve ervaringen op bij je doelgroep. Zij gunnen je daardoor des te sneller iets in ruil voor wat ze van jou hebben gekregen. De onderstaande ondernemers hebben de eerste stap gezet om je te helpen. Ben jij de volgende? Je kunt je nu aansluiten bij de Business NL community via deze link.

Laatste video

Winactie – Dick Rochat coachingsessie en boek

Leiderschap in deze tijd vraagt ander gedrag: zelfkennis, drijfveren, kwetsbaarheid, luisteren, loslaten en inspireren. Dick Rochat helpt je die beslissende sprong te maken in je leiderschap. Hij helpt je bij het doorbreken van denk- en gedragspatronen die niet meer werken, en begeleidt jou en je team naar gedrag dat wel leidt tot succes, werkplezier en een gezonde teamspirit. Dick heeft ook een boek geschreven waarmee jij jezelf beter leert begrijpen, je gedrag versterkt je invloed op anderen vergroot. Hij geeft 10 van deze boeken weg om inspiratie te bieden aan ondernemers die behoefte hebben aan meer zelfinzicht. Naast de boeken die Dick weggeeft, biedt hij kosteloos een coachingsessie van twee uur aan. Binnenkort laat hij in de Business NL Community op LinkedIn weten hoe je kans kunt maken op zowel de boeken als de coachingsessie.

Winactie – AMFA4000 waterontharder

Julio Rosier is een gepassioneerd ondernemer die Kevin in de ondernemersdocu beter leert kennen. Hij spreekt hem over de uitdagingen van het ondernemen en over de waarde die zijn product heeft. Zijn AMFA4000 waterontharder voorkomt kalkaanslag en zorgt ervoor dat huishoudelijke apparaten langer meegaan. In de Business NL Community laten we weten hoe je een exemplaar kunt winnen.


Business NL Community

Abonneer op ons YouTube-kanaalWordt lid van onze community