15 november 2019

De Dag van de Ondernemer 2019

Het is vandaag de derde vrijdag van november en dat betekent dat de ondernemers vandaag in het zonnetje worden gezet. De Dag van de Ondernemer is in het leven geroepen in het kader van de Global Entrepreneurship Week, een wereldwijf initiatief om het ondernemerschap te promoten. Dit initiatief wordt gesteund in meer dan 150 landen.
Ondernemers zorgen o.a. voor werkgelegenheid en een leefbare gemeente. Ze nemen hun verantwoordelijkheid en tonen doorzettingsvermogen en lef. Dit verdient respect en onze grote dank.

Ondernemersontbijt in Ahoy
MKB Nederland zet zich al jaren in voor midden- en kleinbedrijven zodat zij de kans krijgen om te groeien wat uiteindelijk weer onze economie ten goede komt. Vanochtend organiseerde MKB Rotterdam Rijnmond een ondernemersontbijt in Ahoy Rotterdam om de Dag van de Ondernemer te vieren. Onder het genot van een heerlijk ontbijt konden ondernemers netwerken. Hiernaast was er ook een podiumprogramma dat gepresenteerd werd door Business NL presentator Kevin Brouwer. Dit deed hij samen met Pieter van Klaveren, voorzitter van MKB Rotterdam Rijnmond. Hij interviewde meerdere succesvolle ondernemers zoals President Commissaris (en eigenaar) van Ahoy: Jos van der Vegt en Directeur Nationaal programma Zuid: Marco Pastors. Daarnaast kregen verschillende ondernemers, die zich inzetten voor de maatschappij, een speldje als blijk van waardering.

Een inspirerende ochtend dus en voor alle ondernemers onder ons: geniet een beetje extra van deze dag!

 

Ander nieuws

3 december 2019

10 inspirerende bedrijven die voor werkgeluk gaan

Je personeel is je visitekaartje, het zijn de ambassadeurs van jouw bedrijf. Het is daarom je kostbaarste bezit dat je zal moeten koesteren. Werkgeluk betekent... Lees meer »

2 december 2019

Het Business NL LinkedIn Journaal: Kennis en Ontwikkeling

Hoe zorg jij ervoor dat je blijft ontwikkelen? Blijven leren en ontwikkelen is één van de belangrijkste doelen voor een ondernemer. Je kunt niet achterblijven... Lees meer »