Event

Zoals u waarschijnlijk heeft vernomen in de media, is er vandaag besloten om met onmiddellijke ingang evenementen en bijeenkomsten met meer dan 100 personen niet meer toe te staan vanwege het coronavirus.

Met het Business NL live event verwachten wij maandag 16 maart 250 gasten en op die grond moeten wij dus besluiten om het event niet door te laten gaan.

Dit betreuren wij uiteraard enorm daar wij een prachtige line-up met sprekers en andere acts opgesteld hebben. De redactie en directie van Stay in Touch Media BV zal anticiperen op de ontwikkelingen en daar een nieuwe datum in te plannen voor het evenement wanneer dat weer mogelijk is.

Zodra de nieuwe datum voor het event bekend is, informeren wij u direct.

CONTENTCREATIE ANNO 2020

Alle trends, de juiste mindset, het positioneren van je merk en het vermogen om te groeien

PROGRAMMA


Op maandag 16 maart inspireren we in een vol theater met interessante talks over CONTENTCREATIE anno 2020. Business NL-oprichter Kevin Brouwer leidt je deze maandagmiddag vanaf 14.30u door het interactieve  PODIUMPROGRAMMA.

Met KEYNOTE SPREKERS als brand expert Liesbeth Gouda, regisseur Brenda Leusink, LinkedIn en social selling expert Massimo Gagliotti die de laatste trends met je doornemen en INTERMEZZO’S van ondernemer en zangeres Antje Monteiro, mindset strategen Daan Jensen en Jaap Hulsmann, de Magic Academy en vele anderen ontdekken de gasten hoe zij IMPACTVOLLE content creëren.

Het Business NL LIVE event is een kosteloos evenement voor onze relaties, inclusief walking dinner en mogelijkheid tot netwerken.

Wil jij hier ook bij zijn? Mail naar evenement@stayintouchmedia.nl

SPREKERS


Liesbeth Gouda

Nooit volledige keuzevrijheid. Dat was mijn ervaring in de banen die ik had. Hoewel ik al een tijdje rondliep met het idee om voor mezelf te beginnen, vond ik het belangrijk om eerst genoeg ervaring op te doen bij verschillende werkgevers. Ik heb bij mooie bedrijven gewerkt in marketing en branding en ik ben o.a. tot Marketing Talent of the Year benoemd.

In oktober 2017 ben ik als ondernemer gestart met Another Brand Story, daar help ik ondernemers met hun branding aan de hand van mijn eigen unieke methode ‘de Flamingo Way’.

‘Be a flamingo in a flock of pigeons’

Die quote staat voor mij voor een heel belangrijk onderdeel van branding, durf je te onderscheiden, durf jezelf te laten zien en durf impact te maken vanuit unieke kracht.

In augustus 2019 ben ik gestart met Another Destination Story, omdat ik merk dat er in de vrije tijd, recreatie en toerisme veel behoefte is aan hulp bij het neerzetten op een onderscheidende manier van het merk ofwel de purpose van de bestemming. Influencers in overvloed en de advertentiekosten rijzen de pan uit, maar zonder uniek verhaal, zonder een doordachte brandstrategie, gaat dit uiteindelijk veel te weinig opleveren. Dat is waar ik mijn expertise inzet: met als resultaat een sterk, onderscheidend en succesvol merk.

Massimo Gagliotti

Massimo Gagliotti is de LinkedIn en social selling expert landelijk bekend van RTL Z die salesteams ondersteunt bij het genereren van kwalitatieve gesprekken met hun ideale doelgroep. Hij verbindt de juiste beslissers aan de leden van het salesteam en zorgt ervoor dat via campagnes snel laagdrempelige gesprekken ontstaan.

Brenda Leusink

Mijn officiële bio zou er als volgt uitzien. Vrouw, studeerde Theater-, Film- en Televisiewetenschap, leerde het vak van Guus Verstraete en volgde een droomstage bij Yorin Travel. Regisseerde op 21-jarige leeftijd live tv-programma’s bij Endemol en werkt sindsdien als creative en regisseur voor tv en online videocontent.

Maakte uitstapjes in de entertainment- en eventbranche. Richtte de Nederlandse TrouwBranche Organisatie op inclusief concepten als de Open Trouwlocatie Dag, het Keurmerk Trouwen, de Trouw(-branche)monitor en Dutch Wedding Awards. Runt het platform mamaNL en was jarenlang manager van Xander de Buisonjé.

Maar wat mij echt drijft is iets achterlaten. Mensen in beweging zetten. Een boodschap meegeven. Betekenisvol zijn. Door betekenisvolle content te creëren kan ik mensen motiveren iets te doen of laten, ze emotioneren of entertainen. In mijn lezing “Be meaningful. Find the right story to tell in the right format” hoor je de ingrediënten van betekenisvolle content, zie je de beste voorbeelden en leer je het HEI-model zodat jij vanaf morgen betekenisvolle content maakt.

BUSINESSNL LIVE – AFAS THEATER LEUSDEN – 16 MAART