3 oktober 2019

Laat je logo op de muur printen

Wanneer (potentiële) klanten als eerste kennis maken met jouw bedrijf, zien ze als het goed is meteen je logo. Deze kan te zien zijn op je visitekaartje, website en reclame-uitingen. Klanten zullen jouw bedrijf gaan herkennen aan je logo en zullen daarbij ook meteen een bepaalde indruk krijgen.

Waar moet ik een goed logo aan voldoen?
Een goed logo moet vooral tijdloos en herkenbaar zijn. Meestal laat je een logo maar één keer ontwerpen en breng je dit verder in je gehele huisstijl. Daarnaast moet het logo zo herkenbaar zijn dat klanten meteen al een goed gevoel krijgen, ook al hebben ze nog niks van je gezien. Hierbij is vooral van toepassing: less is more. Want een eenvoudig logo is makkelijker te herkennen en blijft dus ook langer in het geheugen van de (potentiële) klant hangen.

Je logo op de muur
Wanneer je klanten op kantoor langskomen is het natuurlijk belangrijk dat ze meteen zien dat ze op de juiste plek zijn. Nu kan je dit laten zien door middel van bijvoorbeeld een bordje maar je kan dit ook groots (en leuker) aanpakken! Wallpen Nederland is het enige bedrijf in Nederland dat gebruik maakt van de muurprinter Wallpen. Deze muurprinter kan tot maximaal 4 meter hoogte printen op uiteenlopende ondergronden zoals hout, behang, kunststof en tegels. Afbeeldingen en teksten worden op een hoge resolutie op de muur geprint. Zo straal je bij binnenkomst meteen professionaliteit uit en is de eerste indruk in ieder geval goed!

Eigenaar van Wallpen Nederland, Theo Tulp, heeft recent op het kantoor van Stay in Touch Media, het productiebedrijf achter Business NL, ook zo’n tof logo op de muur geprint! Zie hier het resultaat!

 

Ander nieuws

10 december 2019

Wat kun je gedurende 24 uur doen in het theater?

Altijd al willen weten wat er binnen 24 uur allemaal in een theater gebeurt? Stage Entertainment Nederland laat zien dat er in het theater veel... Lees meer »

10 december 2019

Het Business NL LinkedIn Journaal: Performance

Hoe zorg je ervoor dat je elke dag op het hoogste niveau presteert? Het Business NL LinkedIn Journaal gaat dit keer over performance. Succesvolle ondernemers... Lees meer »