3 oktober 2019

Laat je logo op de muur printen

Wanneer (potentiële) klanten als eerste kennis maken met jouw bedrijf, zien ze als het goed is meteen je logo. Deze kan te zien zijn op je visitekaartje, website en reclame-uitingen. Klanten zullen jouw bedrijf gaan herkennen aan je logo en zullen daarbij ook meteen een bepaalde indruk krijgen.

Waar moet ik een goed logo aan voldoen?
Een goed logo moet vooral tijdloos en herkenbaar zijn. Meestal laat je een logo maar één keer ontwerpen en breng je dit verder in je gehele huisstijl. Daarnaast moet het logo zo herkenbaar zijn dat klanten meteen al een goed gevoel krijgen, ook al hebben ze nog niks van je gezien. Hierbij is vooral van toepassing: less is more. Want een eenvoudig logo is makkelijker te herkennen en blijft dus ook langer in het geheugen van de (potentiële) klant hangen.

Je logo op de muur
Wanneer je klanten op kantoor langskomen is het natuurlijk belangrijk dat ze meteen zien dat ze op de juiste plek zijn. Nu kan je dit laten zien door middel van bijvoorbeeld een bordje maar je kan dit ook groots (en leuker) aanpakken! Wallpen Nederland is het enige bedrijf in Nederland dat gebruik maakt van de muurprinter Wallpen. Deze muurprinter kan tot maximaal 4 meter hoogte printen op uiteenlopende ondergronden zoals hout, behang, kunststof en tegels. Afbeeldingen en teksten worden op een hoge resolutie op de muur geprint. Zo straal je bij binnenkomst meteen professionaliteit uit en is de eerste indruk in ieder geval goed!

Eigenaar van Wallpen Nederland, Theo Tulp, heeft recent op het kantoor van Stay in Touch Media, het productiebedrijf achter Business NL, ook zo’n tof logo op de muur geprint! Zie hier het resultaat!

 

Ander nieuws

8 oktober 2019

Lerarentekort grote uitdaging

Het lerarentekort is tegenwoordig niet meer uit het nieuws weg te denken. Begin deze maand is het eerste slachtoffer gevallen. Een basisschool in Amsterdam moet... Lees meer »

8 oktober 2019

Werkgeluk update Rabobank: Het recept van goed werkgeverschap

Een interview met de CHRO van Rabobank: Janine Vos. Dit is de Business NL Update! Werkgeluk is een trending topic in ondernemersland. Gelukkige werknemers leiden... Lees meer »