15 november 2019

De Dag van de Ondernemer 2019

Het is vandaag de derde vrijdag van november en dat betekent dat de ondernemers vandaag in het zonnetje worden gezet. De Dag van de Ondernemer... Lees meer »

12 november 2019

Het Business NL LinkedIn Journaal

Dit mag je niet missen en het is NIEUW: Het Business NL LinkedIn Journaal! Hier praten we je wekelijks (kort en snel) bij over de... Lees meer »

11 november 2019

Welkom terug bij Business NL!

Afgelopen zomer brachten we organisaties binnen diverse thema’s aan het licht, waaronder employer branding, ontwikkeling en duurzaamheid. In Business NL komen we bij deze bedrijven... Lees meer »

1 november 2019

Tips over vermogen om te groeien

We hebben een nieuwe Business NL deskundige! Marcel van der Torre (47) is mede eigenaar van European Credit Partners. Hij geeft ondernemers vertrouwen, ruimte en... Lees meer »

28 oktober 2019

EU-landen zijn het eens: brexit wordt uitgesteld tot 31 januari 2020

De brexit wordt weer vooruitgeschoven. De 27 landen zijn het eens over een uitstel van de brexit tot uiterlijk 31 januari 2020. Als een uittredingsakkoord... Lees meer »

22 oktober 2019

Hoe kies ik de juiste coach?

Bij het bereiken van je zakelijke doelen kan het inzicht van een deskundige hét verschil maken. Businesscoaches inspireren en prikkelen je tot het maken van... Lees meer »

16 oktober 2019

Online magazine Business NL

Business NL verstuurt regelmatig een nieuwsbrief met daarin interessante ondernemersverhalen. Hierin nemen we je mee in de wereld van werkgeluk, innovatie en ontwikkeling. Daarnaast geven... Lees meer »

16 oktober 2019

Discriminatie bij uitzendbureaus?

Discriminatie op de werkvloer vinden we allemaal niet oké maar toch gebeurt het nog vaak zat. Vorig jaar werd er ingezoomd op de uitzendbureaus en... Lees meer »

8 oktober 2019

Lerarentekort grote uitdaging

Het lerarentekort is tegenwoordig niet meer uit het nieuws weg te denken. Begin deze maand is het eerste slachtoffer gevallen. Een basisschool in Amsterdam moet... Lees meer »

8 oktober 2019

Werkgeluk update Rabobank: Het recept van goed werkgeverschap

Een interview met de CHRO van Rabobank: Janine Vos. Dit is de Business NL Update! Werkgeluk is een trending topic in ondernemersland. Gelukkige werknemers leiden... Lees meer »

3 oktober 2019

Laat je logo op de muur printen

Wanneer (potentiële) klanten als eerste kennis maken met jouw bedrijf, zien ze als het goed is meteen je logo. Deze kan te zien zijn op... Lees meer »

2 oktober 2019

Volg Business NL op Instagram!

Wil jij je dag beginnen met een inspirerende quote? Misschien ben jij één van de mensen die onze nieuwsbrief ontvangt, dat vinden we leuk! Daarnaast... Lees meer »