18 maart 2019

Win een billboard campagne t.w.v. €1.500,-

Aflevering 3 is een feit! Deze aflevering is wederom een groot succes en daarom moet dit gevierd worden. We hebben ontzettend leuk nieuws: Business NL... Lees meer »

8 maart 2019

Overweldigende reacties op Business NL

Business NL is het platform voor en door ondernemers. Dit is het nieuwe project van Stay in Touch Media BV. Het media productiebedrijf dat zakelijk... Lees meer »

2 maart 2019

Business NL – Aflevering 1 – Kick-off

Het is zover! Na veel werk achter de schermen is de eerste aflevering van Business NL te zien op onze platformen! In de eerste aflevering... Lees meer »

1 maart 2019

Massimo geeft LinkedIn tips

Zoals je inmiddels weet is Massimo onze LinkedIn Expert in alle Business NL uitzendingen. De komende weken geeft hij daarin slimme tips en tricks hoe... Lees meer »

28 februari 2019

Welkom bij Business NL

Business NL is het platform voor en door ondernemers. We zijn er op TV bij RTL 7, RTL Z, YouTube, Facebook en de belangrijkste: LinkedIn.... Lees meer »

21 februari 2019

Business NL is onderweg

Na veel werk achter de schermen is het bijna zover… Vanaf 3 maart is Business NL te zien op RTL 7 en RTL Z. Kevin... Lees meer »

11 januari 2019

Binnenkort: Business NL in een gloednieuw jasje

Vanaf zondag 3 maart is Business NL terug op de buis in een gloednieuw jasje. Het format Business NL is het nieuwe format waarin de... Lees meer »

4 juli 2018

NIEUW: VLOGGEN VOOR BEDRIJVEN

Bij een tv-deelname bereikt uw bedrijf een grote piek aan exposure. Als ondernemer is het goed om mee te voeren op deze golf, anders is de... Lees meer »

17 mei 2017

Vanaf 9 juli op RTL 7

Business 010 is vanaf zondag 9 juli wekelijks te zien op RTL 7. De reeks afleveringen, in deze periode te zien op RTL Z, wordt elke... Lees meer »