20 september 2019

Geef je doelgroep een reden om voor jou te kiezen

Als je een eigen onderneming hebt en je verkoopt een product of dienst, weet je doelgroep vaak precies wat je verkoopt en waarschijnlijk ook nog... Lees meer »

19 september 2019

Najaar 2019 – zakelijk vloggen terug op RTL Z

Afgelopen zomer was Business NL op televisie te zien met maar liefst tien afleveringen en daarmee 60 uitzendmomenten. Dit televisieseizoen bracht wederom een hoop bereik... Lees meer »

18 september 2019

Praktische tips om te beginnen met zakelijk vloggen

Eindredacteur Jasper schreef vorige week een artikel over zakelijk vloggen; iets waar veel ondernemers aan beginnen zonder een duidelijk doel of strategie. Dit is zonde... Lees meer »

13 september 2019

Hoe organisaties zakelijk vloggen kunnen implementeren op de lange termijn

Omdat steeds meer organisaties aan de slag gaan met zakelijk vloggen, gaan veel ondernemers blindelings aan de slag met een vlogcamera. Zonder strategie. Zonder bewust... Lees meer »

12 september 2019

De voordelen van flexwerken

Flexwerken is hot! Steeds meer bedrijven gooien het roer om en leggen de verantwoordelijkheid neer bij de medewerkers. Maar flexwerken kan natuurlijk niet bij iedere... Lees meer »

10 september 2019

Business NL Highlights aflevering 10

Welke ontwikkelingen doorga jij in het ondernemerschap? De tiende, en tevens ook de laatste aflevering van deze Business NL zomer reeks, staat in het teken... Lees meer »

9 september 2019

Tips voor snackable content

Tegenwoordig is social media onmisbaar voor de meeste organisaties en bedrijven posten massaal content. Hier ligt dan ook de uitdaging om content te creëren dat... Lees meer »

6 september 2019

Je bedrijf laten groeien met een mastermind groep

Wanneer je onderneemt, komt het voor dat je ontelbare ideeën hebt. Je zet vaak iets op papier en je bent enthousiast over je nieuwe plan.... Lees meer »

6 september 2019

Communiceren over maatschappelijk verantwoord ondernemen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. De trend lijkt actueler dan ooit. Als je het nieuws voorbij ziet komen over de branden in het Amazonegebied,... Lees meer »

6 september 2019

Nieuwe Business NL Highlights!

Wat zijn jouw uitdagingen tijdens het ondernemen? Afgelopen zondag was Business NL te zien met een aflevering die in het teken staat van uitdagingen tijdens... Lees meer »

30 augustus 2019

Kansen voor Rotterdamse ondernemers door komst Eurovisie Songfestival

In 2020 zal het Eurovisie Songfestival plaatsvinden in Rotterdam. De stad heeft Maastricht verslagen in de strijd om het muziekevenement te organiseren. Het nieuws is... Lees meer »

27 augustus 2019

De Business NL Highlights op LinkedIn

Business NL is er 100% voor de impact van ondernemers en met die reden zijn we er de hele zomer vol inspiratie, tips en ontwikkelingen.... Lees meer »