24 mei 2019

De opkomst van virtual assistants

Bij de benaming van ‘virtual assistants’ kunnen er meerdere gedachten bij je opkomen. Zo is bijvoorbeeld Siri van Apple een virtual assistant. Je kan o.a.... Lees meer »

23 mei 2019

Ideeën voor jouw kantoor-lunch!

Lunchtijd! Heb jij nou geen inspiratie en heb je geen idee wat je moet eten op kantoor? Wanneer we het hebben over de lunch, grijpen we... Lees meer »

22 mei 2019

Een businesscoach waardevol?

Het zal je vast niet ontgaan zijn: coaches zijn er vandaag de dag in alle soorten en maten en zijn voor diverse doeleinden inzetbaar. Coaches... Lees meer »

21 mei 2019

Brainstormsessies

Brainstorming is een methode waarin er effectief gebruik gemaakt wordt van ‘the brains to storm the storm the problem’. Het doel is om in een zo... Lees meer »

20 mei 2019

Het belang van social media voor je bedrijf

Het belang van social media voor je bedrijf In de zakelijke markt is social media is de laatste jaren onmisbaar. Iedere generatie is wel te... Lees meer »

17 mei 2019

Cybersecurity

Werkzaam zijn in een omgeving waar je je veilig voelt is ontzettend belangrijk. Veiligheid is het fundament van je fysieke omgeving. Verschillende systemen en apparatuur... Lees meer »

16 mei 2019

Interessante kantoorinrichting trends

Wanneer je de meest passende locatie voor jouw onderneming gevonden hebt, wil je natuurlijk dat deze ook leuk ingericht is. Je zit er immers de... Lees meer »

15 mei 2019

Distributeurs draaien op volle toeren

Zowel zakelijk als particulier wordt er vandaag de dag ontzettend veel online besteld. Het is makkelijk en snel en je hoeft zelf niet de deur... Lees meer »

14 mei 2019

Werkgeluk is hot

Google de term en je vindt pagina’s vol over dit onderwerp, werkgeluk. Is het een hype of levert het echt iets op? Of je nou... Lees meer »

13 mei 2019

De eerste stappen naar een baan

Naast dat er in Nederland veel ondernemende mensen zijn die bedrijven starten, zijn er genoeg mensen die juist voor iemand anders (willen) werken. Momenteel is... Lees meer »

10 mei 2019

Zakelijk huren of kopen?

Met je bedrijf wil je je op de meest passende locatie huisvesten, maar voor heel veel ondernemers is deze keuze best wel lastig. Voor sommige... Lees meer »

9 mei 2019

Do’s & don’ts vrijdagmiddagborrel

Het is vrijdag, de werkweek is bijna voorbij en dat betekent bij veel bedrijven aan het einde van de dag tijd voor  de vrijdagmiddagborrel. Naast... Lees meer »