12 maart 2020

Annulering Business NL live event

Zoals u waarschijnlijk heeft vernomen in de media, is er vandaag besloten om met onmiddellijke ingang evenementen en bijeenkomsten met meer dan 100 personen niet... Lees meer »

17 februari 2020

Staan waar Beatrix in 1966 stond? Sofitel!

Trouwen waar Beatrix in 1966 is getrouwd? Dat kan! Zowel een grote als een kleine zaal bieden jou de perfecte locatie. Kevin gaat een kijkje... Lees meer »

17 februari 2020

Perfecte styling van je bruiloft

Van ceremonies tot de eetzaal, Ilona zorgt ervoor dat jouw bruiloft er naar behoeften uit ziet! Iris is op bezoek bij Original Weddings; bruiloft designer.... Lees meer »

17 februari 2020

Laat je bruiloft tot in de puntjes verzorgen door Medina Zaalverhuur

Hoe lekker is het als je bruiloft tot in de puntjes wordt geregeld? Iris gaat langs bij Medina Zaalverhuur. Medina neemt je zorg uithanden voor... Lees meer »

17 februari 2020

Bruiloften vastleggen? Dat doe je bij Mirjam van Klaarbergen!

Foto’s weerspiegelen de herinneringen van deze belangrijke dag in je leven. Astrid spreekt bruidsfotograaf Mirjam die hard aan het werk is met de bruid. Astrid... Lees meer »

17 februari 2020

Een bruiloft stylen? Style Creators!

Kevin is op bezoek bij Style Creators; Koos & Jolanda. Een styliste voor jouw droombruiloft! Door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van... Lees meer »

17 februari 2020

Een perfecte bruidstaart door Cake Queens!

Astrid gaat op bezoek bij Cake Queen. Door de persoonlijke aanpak is Cake Queen gespecialiseerd in de lekkernij bij een bruiloft. Door middel van gesprekken... Lees meer »

12 februari 2020

Het geheim van een ondernemende wedding visagiste

Visagiste Mirjam Meijer is er al vroeg bij om Kimberly klaar te maken voor haar grote dag. Astrid is benieuwd naar Mirjam’s ondernemersverhaal. Wat is... Lees meer »

12 februari 2020

Ervaren wedding planner Santé Bruiloften

Bij het organiseren van een bruiloft komt een hoop kijken, het is een business op zich. Je bruiloft plannen is een vak apart en daarom... Lees meer »

4 februari 2020

ZB Service reinigt jouw dagelijkse winkelkar!

Een onderneming waar je eigenlijk nooit wat van hoort maar wat heel belangrijk is in het dagelijks leven. ZB Service is een groothandel op het... Lees meer »

4 februari 2020

Luisteren is de kracht van ondernemer Andy Tuasela

Iris is in Nijmegen bij uitzendorganisatie My Job en zij heeft een afspraak met een zeer bekende ondernemer uit de regio; Andy Tuasela. Hij wilde... Lees meer »

4 februari 2020

Het begeleiden van werkzoekenden met een passie

Vandaag is Iris in hartje Rotterdam op bezoek bij Carrière Uitzendbureau waar ze spreekt met zelfstandig ondernemer Lynn Hartmans Pepping. Ze helpen werkzoekenden aan een... Lees meer »