15 januari 2020

Bedrijfsuitje tip: Escaperoom met je collega’s

Een bedrijfsuitje is een onwijs leuke manier om je collega’s eens wat beter te leren kennen dan in de kantoorsferen. Ondernemers lijken het soms nog... Lees meer »

13 januari 2020

NIEUW: Dé MKB Top 100 regio Rotterdam Rijnmond

Rotterdam Rijnmond is heel wat MKB Bedrijven rijk en daar zijn we trots op! Deze ondernemers hebben het lef om iedere dag weer hun passie... Lees meer »

6 januari 2020

Happy newyear!

2020 is aangebroken en dat betekent nieuwe ronde en nieuwe kansen. Uiteraard zijn we dit jaar weer terug met inspirerende tips en interessante ondernemersverhalen. Vanaf... Lees meer »

16 december 2019

4 social media trends voor 2020

Het einde van het jaar is weer in zicht. Langzamerhand maken we de balans weer op en stellen we doelen voor volgend jaar. Wat hebben... Lees meer »

11 december 2019

Het Business NL LinkedIn Journaal: Groeien

Ben jij klaar voor het nieuwe jaar? Het is tijd voor het laatste Business NL LinkedIn Journaal van dit jaar. Deze keer geven we je... Lees meer »

10 december 2019

Wat kun je gedurende 24 uur doen in het theater?

Altijd al willen weten wat er binnen 24 uur allemaal in een theater gebeurt? Stage Entertainment Nederland laat zien dat er in het theater veel... Lees meer »

10 december 2019

Het Business NL LinkedIn Journaal: Performance

Hoe zorg je ervoor dat je elke dag op het hoogste niveau presteert? Het Business NL LinkedIn Journaal gaat dit keer over performance. Succesvolle ondernemers... Lees meer »

9 december 2019

Vakmanschap en klantbeleving centraal op RTL & LinkedIn

Vakmanschap en klantbeleving zijn belangrijke pijlers voor het toekomstige succes van een bedrijf of organisatie. Klantbeleving is het gevoel dat de klant heeft over een... Lees meer »

3 december 2019

10 inspirerende bedrijven die voor werkgeluk gaan

Je personeel is je visitekaartje, het zijn de ambassadeurs van jouw bedrijf. Het is daarom je kostbaarste bezit dat je zal moeten koesteren. Werkgeluk betekent... Lees meer »

2 december 2019

Het Business NL LinkedIn Journaal: Kennis en Ontwikkeling

Hoe zorg jij ervoor dat je blijft ontwikkelen? Blijven leren en ontwikkelen is één van de belangrijkste doelen voor een ondernemer. Je kunt niet achterblijven... Lees meer »

28 november 2019

Zorg trekt meer werknemers dan er vertrekken

De zorg trekt al ruim twee jaar meer werknemers aan dan er weggaan. Dat verschil is sinds 2017 groter geworden en daardoor neemt het aantal... Lees meer »

28 november 2019

Bijtelling voor privégebruik auto zou stuk hoger moeten zijn

Voor het voordeel dat je van het privégebruik van je zakelijke auto hebt, betaal je eigenlijk veel te weinig belasting. De huidige bijtelling van 22... Lees meer »