17 juli 2019

Meer doen met dezelfde mensen – Johan Bakker

Werk slimmer, niet harder Kansen en uitdagingen. Het bordje van een Managed Service Provider (MSP) ligt er boordevol van. Daar waar klanten om een steeds... Lees meer »

16 juli 2019

Wat te doen bij cameravrees?

Met de zakelijke high-profile vlogs die gemaakt worden voor Business NL, komen we ontzettend veel verschillende ondernemers tegen. Zo zijn er ondernemers die vaker voor... Lees meer »

12 juli 2019

Uw eigen leefstijl als medicijn – Paul Jansen

Nederlanders zijn financieel grieperig. De cijfers spreken voor zich. Uit een onderzoek van Allianz (2017) blijkt dat volwassenen te weinig kennis hebben van financiële producten.... Lees meer »

11 juli 2019

Conversatiemarketing, dé nieuwe marketingtrend van 2019

Door een persoonlijke aanpak te hanteren, kun je op een laagdrempelige manier een conversatie online starten met andere bedrijven of (potentiële) klanten. Het houden van... Lees meer »

9 juli 2019

Tips voor een sterke elevator pitch

Bij een zakelijke kennismaking is de eerste indruk erg belangrijk. Jouw elevator pitch is een korte samenvatting van wat jij als ondernemer te bieden hebt voor... Lees meer »

5 juli 2019

Visie op leiderschap en werkgeverschap – Dick Rochat

Zo’n tien jaar geleden ontmoette ik Servant-Leadership (dienend-leiderschap). Het gedachtegoed van Robert Greenleaf pakte me direct. Het voelde als een warme jas die om me... Lees meer »

5 juli 2019

Werkvrij op vakantie

Heb jij al plannen voor de vakantie? Heerlijk even weg van huis, genietend van de zon en je vrije tijd. Toch kom je soms in... Lees meer »

4 juli 2019

Het schrijven van een sterke tekst met een handig hulpmiddel: het AIDA-model

Wanneer je moeite hebt met het schrijven van een effectieve sales tekst, dan kan het helpen om de AIDA formule toe te passen. De AIDA... Lees meer »

2 juli 2019

Je online reputatie, hoe zit dat?

Het is belangrijk om te weten wat je klanten van je onderneming en je diensten vinden. Hierdoor weet je op welke fronten je nog eventuele... Lees meer »

27 juni 2019

Zakelijke Instagram Stories

Waar Facebook de laatste jaren aan populariteit lijkt te dalen, wint Instagram steeds meer terrein. Vooral de snelle ontwikkeling van Instagram Stories biedt heel veel... Lees meer »

25 juni 2019

Het organiseren van een evenement

Een succesvol evenement organiseren is niet makkelijk. Niet alleen moet het gezellig zijn en een onuitwisbare indruk achterlaten, het evenement moet ook nog eens de... Lees meer »

24 juni 2019

Terugkijken om vooruit te komen

Het is belangrijk dat je als ondernemer af en toe kritisch naar jezelf kijkt. Op deze manier komen namelijk diverse mogelijkheden en kansen naar boven,... Lees meer »