AFAS Software

Britt Breure

Quote die mij typeert:

“Je krijgt wat je geeft”

Ik ben in deze business gestapt, omdat …
…Ik AFAS een te gek bedrijf vond en ik legio mogelijkheden zag om mezelf in te ontwikkelen. De sterk bedrijfscultuur sprak mij gelijk ontzettend aan. Het maakt me niet uit wat ik moest gaan doen bij dit bedrijf, maar ik wilde er persé werken. Toen ik eenmaal aan de slag was ben ik de IT pas écht gaan waarderen en gaan inzien wat voor toegevoegde waarde goede software heeft voor een onderneming. Automatisering en een goed product zijn essentieel om je onderneming leuker, winstgevender en efficiënter te laten zijn.

Ik ben ongelooflijk trots op …
…Mijn ontzettend vrolijke, knappe en grappige zoontjes Jax & Kane.

Mijn grootste inspiratie is …
…Mijn grootste inspiratie komt op de meest bijzondere, of juist doodnormale, momenten en kan van iedereen zijn. Een goed boek, een situatie die je ziet, een presentatie van een goede spreker, een bezoek aan een te gek bedrijf, een collega met een goed idee of juist gewoon door in stilte een stuk te wandelen en tot een briljant idee te komen.

 Ik onderscheid mezelf door …
…Gewoon lekker mezelf te zijn.

Medewerkers van het bedrijf typeren mij als …
…Gezellig, daadkrachtig, goed gehumeurd, eerlijk

Je gaat het als beginnende ondernemer absoluut niet redden als
…Je denkt in onmogelijkheden.
Je geen duidelijke keuzes durft te maken.
Je de ‘baas’ gaat spelen.

Ik wil niet met pensioen gaan, voordat …
…Dat duurt nog zó lang…


< Terug naar overzicht

AFAS Software

AFAS Software is een Nederlands familiebedrijf. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Ga naar de website van AFAS Software >