Eveline Tjabbes coaching & training

Eveline Tjabbes

Quote die mij typeert:
“Ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid”

Ik ben in deze business gestapt, omdat…
…Ik gefascineerd ben door de boeiende zoektocht die het leven biedt.
Wie zijn we? Wat geeft ons ‘zin’? Wat heeft ons gevormd en wat hebben we nodig om werkelijk ons eigen pad te vinden en te gaan? Het lijkt zo simpel, maar is vaak een confronterend en levenslangdurend proces…
daarom is het ook zo boeiend!

Ik ben ongelooflijk trots op …
…Mijn gezin (man en 3 al grotere kinderen) en de manier waarop zij werken en leven. ‘Bewust zijn’ probeer ik mijn kinderen voor te leven, maar ik weet ook wat een klus dat is. Ik ben trots op mijn bloeiende praktijk en ook dankbaar dat ik het zelf kunnen blijven leren en ontwikkelen kan combineren met mijn praktijk en een mooi sociaal leven.

Ik ben ooit eens flink op m’n plaat gegaan toen ik…
…(Nog werkend als advocaat) mijn eerste zitting had en mijn toga niet bij me had.

Mijn grootste inspiratie is…
…Het gedachtegoed van Bert Hellinger (familiepstellingen en systemisch werken) en Franz Ruppert (over de impact van trauma en hoe wij in het aangaan van relaties de ‘traumageschiedenis’ van onze ouders herhalen…). Beide stromingen hebben voor mij zo veel ‘waars’ in zich en zoveel inzichten gegeven over hoe wij ‘het’ als mensen doen, waar we mee struggelen en wat we onder ogen moeten komen – of we nou willen of niet….

Ik onderscheid mezelf door…
…Te blijven zoeken, twijfel toe te staan, met mensen mee te zoeken en te blijven hameren dat kwetsbaarheid krachtig maakt….

Medewerkers van het bedrijf typeren mij als…
…Altijd op zoek naar waar het werkelijk over gaat…

Je gaat het als beginnende ondernemer absoluut niet redden als…
…Je uit gaat van dogma’s en je jezelf niet werkelijk wil onderzoeken.

Ik wil niet met pensioen gaan, voordat…
…Ik ga nooit met pensioen!


< Terug naar overzicht

Eveline Tjabbes coaching & training

Opgeleid in Transactionele Analyse (TA), NLP en in het bijzonder in Systemisch Werken, ondermeer bij Phoenix en door mijn persoonlijke ervaring, ben ik deskundig voor diegene die de behoefte heeft zichzelf – oprecht en onbevooroordeeld – te ontmoeten. Door mijn juridische achtergrond en ervaring in de advocatuur, ken ik persoonlijk de aantrekkelijkheid – én ook de dilemma’s – van het werken als advocaat. Ik heb nog altijd een bijzondere band met de juridische beroepsgroep. Het mooie van een ambitieus en inhoudelijk vak en de grote externe druk maken dat vaak gewerkt wordt op het scherpst van de snede. Dit betekent een voortdurende uitdaging als persoon trouw te blijven aan je eigen pad, aan je eigen waarden en aan wat jij in het leven belangrijk vindt. In welke fase je je ook bevindt, je bent te allen tijde welkom, ik loop graag een stukje met je mee.

Ga naar de website van Eveline Tjabbes coaching & training >