Prestige Media

Janniek Bastiaan

Quote die mij typeert:

“Take the risk or lose the chance.”


Ik ben in deze business gestapt, omdat…

…ik weet hoeveel bedrijven (veel) geld op tafel laten liggen door geen gebruik te maken van Facebook & Instagram ads en deze relatief jonge manier van marketing niet te omarmen.

Ik ben ongelooflijk trots op…

…dat ik inmiddels honderden mensen heb kunnen inspireren en motiveren met mijn content en tientallen mensen heb kunnen helpen met het terugwinnen van hun vrijheid dankzij mijn coaching.

Ik ben ooit eens flink op m’n plaat gegaan toen ik…

…dacht de perfecte methode en niche gevonden te hebben, hier veel tijd (en geld) in te steken om er vervolgens achter te komen dat deze bedrijven geen of weinig budget hadden.

Mijn grootste inspiratie is…

…Jason Capital

Ik onderscheid mezelf door…

…me vol in te zetten op het bouwen van mijn persoonlijke merk (personal brand) via social media om zo social proof op te bouwen, testimonials te krijgen, expertise te delen en een band met volgers te creëren.

Medewerkers van het bedrijf typeren mij als…

…Ambitieus, gedreven, betrouwbaar en doelgericht

Je gaat het als beginnende ondernemer absoluut niet redden als…

…je niet all-in gaat op je plan. je omringt met like-minded people die dezelfde doelen hebben en jezelf blijft ontwikkelen door in jezelf te blijven investeren.

Ik wil niet met pensioen gaan voordat…

…voordat ik 1.000.000 mensen heb geholpen en geïnspireerd met mijn content, coaching en courses om hun vrijheid terug te winnen.


< Terug naar overzicht

Prestige Media

Prestige Media helpt vastgoed en health care ondernemers om via social media hoogwaardige leads, meer naamsbekendheid en extra omzet te genereren.

Ga naar de website van Prestige Media >