Karin van den Bos Coaching

Karin van den Bos

Quote die mij typeert:

“Het leven wordt voorwaarts geleefd maar moet achterwaarts worden begrepen“

Ik ben in deze business gestapt, omdat…
…Ik geen voldoening meer haalde uit mijn werk en zag dat ik op andere manieren van toegevoegde waarde kon zijn voor mens organisatie en maatschappij. Hieruit haal ik nu wel voldoening.

Ik ben ongelooflijk trots op…
…Hoe ik mijn bedrijf heb neergezet in korte tijd en samen met mijn partners/ collega’s en al veel mooie opdrachten heb mogen uitvoeren.…

Ik ben ooit eens flink op m’n plaat gegaan toen…
…Er een advertentie was geplaatst waarin eigenhandig was geknipt door de redactie zonder ons medeweten. Flink balen dit voelde in eerste instantie als ‘‘op mijn plaat gaan” Onze trainingen werden hierin aangeboden voor slechts €20,- voor 8 weken. Heel veel reacties waarvan sommige boos, het staat toch in de krant dus nu moeten jullie dit leveren. Toch leverde dit tevens ook positieve ervaringen op door de vele intense gesprekken met mensen die hulp nodig hadden.

Mijn grootste inspiratie is…
…Alles, het leven zelf, de natuur en mijn gezin en collega’s.

Ik/wij onderscheiden onszelf/ mezelf door…
….Mijn/onze lange professionele achtergrond, opleiding en ervaring in een breed kennisgebied waaronder de zorg, financiële wereld en bedrijfsleven

Medewerkers van het bedrijf typeren mij als…
…Bevlogen, zekere nuchterheid, liefdevol, gericht op de essentie, humor, zakelijk inzicht, analytisch.

Je gaat het als beginnende ondernemer absoluut niet redden als…
…Je je niet blijft ontwikkelen, gaat netwerken en verbinden met anderen. Wij bestaan als mens dankzij de ander. De tips is om de samenwerking met anderen op te zoeken zodat je samen verder kunt groeien.

Ik wil niet met pensioen gaan, voordat ik …
…In mijn oude baan keek ik uit naar mijn pensioen, nu ligt dit heel ver van mij vandaan en denk ik helemaal niet meer aan pensioen omdat ik zoveel energie uit mijn werk haal. Pensioen ligt voor mij in de verre toekomst ik leef in het nu en geniet van de successen en de reis van ondernemerschap.

Mijn droom is nog verder uitbreiden, samen met mijn collega’s een eigen locatie/centrum creëren en we met elkaar tot een van de beste coach/training’s en opleidingspartijen behoren voor organisaties en medewerkers.

 


< Terug naar overzicht

Karin van den Bos Coaching

Karin van den Bos Coaching Vlaardingen Systemisch, Mental & Teamcoach Mindfulnesstrainer
Voor ontwikkeling en verbinding van individu, team & organisatie

Ga naar de website van Karin van den Bos Coaching >