Maaikes Gift

Maaike van Rheenen

Quote die mij typeert:

“Your intuition is your superpower.” Anonymous”

 Ik ben in deze business gestapt, omdat…
…Het mijn grote passie is. Al mijn hele leven loopt “ begrijpen waarom we hier op aarde zijn en hoe het universum werkt” als een rode draad door mijn leven en ik doe niets liever dan mensen helpen herinneren welke superkrachten we bezitten waarmee we bewust ons leven kunnen creëren en hierdoor gelukkig en succesvol kunnen worden op alle gebieden van ons leven en op business vlak.

Ik ben ongelooflijk trots op…
…Het succes wat ik bereikt heb met Maaikes Gift en op de ongelofelijke life changing transformaties die ik heb mogen zien bij mijn klanten.

Ik ben ooit eens flink op m’n plaat gegaan toen ik…
…Ik heb in het verleden verschillende bedrijven proberen op te zetten, maar omdat ik dit deed vanuit mijn geconditioneerde mind, dat wil zeggen dat ik een bedrijf/product probeerde te verzinnen, is dit nooit echt succesvol geweest. Ik heb hier diepe dalen in gekend en ben heel veel geld verloren. Maar ik wist altijd dat als ik door zou gaan ik op een dag succesvol zou worden. Mijn grote succes kwam pas toen ik leerde over de wet van aantrekking en dat onze gedachten onze realiteit bepalen en het echte succes kwam toen ik vanuit mijn intuïtie/life purpose ging ondernemen ipv vanuit bedenken wat ik zou kunnen doen.

Ik onderscheid mezelf door…
…Mijn unieke gift te delen binnen mijn bedrijf. Er is niemand in Nederland die op zo’n diep niveau de kennis en trainingen aanbied op het gebied van het bewust je leven creëren, begrijpen hoe de universele wetten werken, leren samenwerken en communiceren met je intuïtie en het herprogrammeren van je onderbewustzijn. Ik onderschijt mijzelf door iets unieks aan te bieden.

Medewerkers van het bedrijf typeren mij als…
…Een grote inspiratie, iemand die geen angst uit de weg gaat, walks the talk en dedicated is aan het volgen van haar life purpose.

Je gaat het als beginnende ondernemer absoluut niet redden als…
…Je niet werkt aan jezelf en je niet bewust bent van hoe het manifestatie proces werkt en hoe je gedachten je realiteit bepalen. Je moet je inner work doen en alle beperkende overtuigingen uit je onderbewustzijn opruimen over geld, zelfvertrouwen, succes, zelfwaarde etc. Wil je andere resultaten kunnen boeken dan die je nu hebt in je bedrijf/leven. Je realiteit is een reflectie van alle overtuigingen die jij diep van binnen hebt over jezelf en wat je denkt dat er mogelijk is voor jou. Mindset en persoonlijke groei is key.

Ik wil niet met pensioen gaan, voordat…
…Ik 100.000 mensen heb mogen helpen met het delen van mijn kennis.

 


< Terug naar overzicht

Maaikes Gift

Mijn naam is Maaike van Rheenen. Expert op het gebied van manifesteren en het succesvol ondernemen vanuit je life purpose.
Sinds 2012 ben ik mij aan het verdiepen in hoe het leven op aarde nu ECHT werkt en heb ik door het begrijpen welke universele regels er zijn en hoe je deze in je voordeel kunt laten werken geluk en succes op alle gebieden van mijn leven weten te manifesteren.

Ga naar de website van Maaikes Gift >