European Credit Partners

Marcel van der Torre

Quote die mij typeert:

“Zonder dieptepunten in je leven leer je nooit de waarde te zien van hoogtepunten”


Ik ben in deze business gestapt, omdat…

…ik ooit klant ben geweest bij een bank, daardoor wist ik hoe het niet moet.
Waar de banken niet met je mee kunnen, willen of mogen zien wij vaak mogelijkheden om ondernemingen wél echt naar de volgende fase te helpen. Vanuit ECP doen wij er echt alles aan om onze ondernemers te helpen groeien en hun doelen te realiseren.

Ik ben ongelooflijk trots op…

…ons team, mijn Tribe, de EC Professionals. Op het feit dat we dingen doen die niemand kan. Op de schijnbare tegenstelling zijn wij echt in contact terwijl wij een Fintech bedrijf zijn.

Ik ben ooit eens flink op m’n plaat gegaan toen ik…

…ha ha, ik ben zo vaak op m’n plaat gegaan dat ik ooit dacht dat het mijn werk was. Waar denk je dat mijn levensmotto vandaan komt? Zonder dieptepunten in je leven leer je nooit de waarde te zien van hoogtepunten”
Dit is ook de reden waarom een van onze kernwaarden ‘Volhardend’ is en onze merkbelofte “Whatever it Takes”.

Ik onderscheid mezelf door…

…mijzelf te zijn.

Medewerkers typeren mij als…

…“Een doorzetter die echt in contact staat met zowel zijn medewerkers als de ondernemers die hij met ECP ondersteunt”.

Je gaat het als beginnende ondernemer absoluut niet redden als…

…je niet op je plaat durft te gaan, je geen initiatief neemt en/of geen doorzettingsvermogen hebt. Maar vooral als je niet geniet van wat je doet.

Ik wil niet met pensioen gaan voordat…

…ik een blijvende vingerafdruk op deze wereld heb achtergelaten.


< Terug naar overzicht

European Credit Partners

Met de aanpassing van relevante wetgeving is het voor ondernemers lastiger geworden om benodigde financiering bij elkaar te sprokkelen voor de groei en voortbestaan van hun onderneming. Omdat de bank je niet altijd kan helpen, is er een zoektocht naar vormen van alternatieve financiering. Onze oprichters weten hoe het voelt wanneer dingen niet lopen zoals gepland. Omdat wij maar al te goed beseffen dat ondernemer zijn al lastig genoeg is, bieden wij je een ander type financiering en een unieke vorm van partnerschap. Dit met als doel: het geven van ruimte om ondernemingen te doen groeien.

We werken met een volhardend team van vakkundige en inventieve professionals om ondernemingen te ontzorgen en te begeleiden bij financieringsprocessen en cashflowmanagement. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van Factoring, Financiering en Cashflow bieden wij het alternatief voor het MKB met financiële oplossingen.

Ga naar de website van European Credit Partners >