TSvH

Marinda van Harskamp

Quote die mij typeert:
“Weet wie je bent, waar je voor staat en wat je wilt” en “Je kunt de golven niet stoppen, maar je kunt wel leren surfen”

Ik ben in deze business gestapt, omdat …
… Ik de combinatie van (systemisch) coachen met de digitalisering van Accounting een waanzinnig mooie en inspirerende uitdaging vind. De mensen die normaal minder worden gezien, mogelijkheden te geven om zichzelf te ontwikkelen en hun dromen te bereiken en een ander perspectief te geven op de gebruikelijke manier van kijken en handelen.

Ik ben ongelooflijk trots op …
… Wat mijn partner en ik tot nu toe allemaal samen hebben bereikt.

Ik ben ooit eens flink op m’n plaat gegaan toen ik …
… Tijdens het geven van een training over mijn eigen voet struikelde en in het midden van de groep op de grond viel.

Mijn grootste inspiratie zijn …
… Mensen die dromen hebben en deze ook echt bereiken. Vooral in de sport raakt mij dit recht in mijn hart en inspireert het mij ook mijn dromen te realiseren. Ik geniet echt van EK’s, WK’s en Olympische spelen.

Ik onderscheid mezelf door …
… Altijd vanuit mogelijkheden te werken, mijn drive en mijn combinatie van brede theoretische kennis van praktijkervaring opgedaan in grote internationale corporates.

Medewerkers van het bedrijf typeren mij als …
… Energiek, inspirerend en ook wel een beetje vreemd.

 Je gaat het als beginnende ondernemer absoluut niet redden als …
… Je te bescheiden bent en niet in jezelf gelooft. Je moet manieren vinden en jezelf uitdagen om over je eigen schaduw en bescheidenheid te stappen om jezelf te laten zien en te verkopen.

Ik wil niet met pensioen gaan, voordat …
… Mijn onderneming TSvH met de diensten in Human Digital Accounting een positieve wending hebben gebracht in de positie en rol van Accounting in business en de duurzame inzetbaarheid van Accounting professionals. In andere woorden: dat de digitalisering van Accounting geen massaontslagen heeft opgeleverd, maar juist wel de gouden toekomst.

 

 


< Terug naar overzicht

TSvH

De succesvolle transformatie naar Digital Finance kenmerkt zich door een concrete en heldere aanpak voor de transformatie van de organisatie, het optimaliseren en digitaliseren van de processen en het opleiden en trainen van financials. Dat is precies wat ze bij TSvH doen; Financieel bestuurders en leiders helpen om van Digital Finance persoonlijke succesverhalen te maken.

Ga naar de website van TSvH >