MRM Professionals

Mark Braams

Quote die mij typeert:
“Stel niet uit tot morgen wat je vandaag doen kunt.“

Ik ben in deze business gestapt, omdat…
…het bij toeval op mijn pad kwam. Ik heb het netwerk, mijn compagnon de kennis van detacheren. Dat hebben we gecombineerd met een derde man erbij die kennis heeft van bedrijfsvoering en zo is het avontuur begonnen.

Ik ben ongelooflijk trots op…
…het feit dat we vanuit een wild idee iets hebben neergezet wat daadwerkelijk op een succesvolle onderneming begint te lijken. Het is geen hogere wiskunde, maar je moet het toch maar even doen!

Ik ben ooit eens flink op m’n plaat gegaan toen ik…
…ondernemer ben geworden. Zoals elke ondernemer leer je van fouten en verkeerde inschattingen en maakt dat uiteindelijk dat je succesvol kunt worden in wat je doet.

Mijn grootste inspiratie is…
…mijn gezin. Werk en privé kun je in mijn ogen niet gescheiden houden. Als privé niet betrokken is bij werk en andersom, mis je de connectie die nodig is om goed te functioneren.

Ik onderscheid mezelf door…
…authentiek te blijven. Iedereen heeft het recht, maar ook de plicht om zichzelf te zijn. Laat het toneel en theater achterwege, dan is de voorstelling op zijn best.

Medewerkers van het bedrijf typeren mij als…
…degene die de purpose van MRM bewaakt, soms wat kort door de bocht is, maar dit compenseert met een dosis zelfspot.

Je gaat het als beginnende ondernemer absoluut niet redden als…
…geld de drijfveer is. Ondernemers zien geld als een middel om te groeien en niet als een doel op zich.

Ik wil niet met pensioen gaan, voordat…
…ik 55 ben.


< Terug naar overzicht

MRM Professionals

Het MRM team, bestaande uit Mark, Robin en Menno is ontstaan vanuit een gedeelde interesse in het ondernemerschap in combinatie met arbeidsbemiddeling.

Het is een organisatie gericht op bemiddeling binnen de technische sector voor zowel professional als organisatie. Van engineer tot projectmanager, van werktuigbouw tot VGM.

MRM kenmerkt zich als een organisatie die houdt van samenwerking gebaseerd op gelijkwaardigheid. Een persoonlijke en laagdrempelige benadering richting collega’s, kandidaten en opdrachtgevers is één van hun kernwaarden. De visie is gebaseerd op een lange termijn samenwerking, gevoed door transparantie en openheid.

Ga naar de website van MRM Professionals >