BUX

Nick Bortot

Ik ben in deze business gestapt omdat…

..De beurs gaat namelijk niet alleen om geld verdienen. Het is ook heel interessant, leuk en spannend. We wilden daarom geen standaard financieel merk neerzetten, maar een merk dat op een hele andere manier communiceert en dat zich met name focust op jongeren. Dat is BUX geworden en daar ben ik ondertussen al vijf jaar mee bezig.”

Mijn grootste uitdaging is…
..Goede ontwikkelaars aantrekken voor mobiel en daarnaast wetgeving. Die verandert constant. We zijn niet zo heel groot dus hebben geen leger aan juristen zitten, maar we moeten wel aan de wetgeving voldoen.

Mijn grootste tegenslag en hoe ben ik daar mee omgegaan…

 …Je hebt constant tegenslagen, maar daar moet je de uitdaging in zien. Een van de oprichters van Binck zei ooit tegen mij: “Ondernemen is van probleem naar probleem gaan”. Op een gegeven moment leer je daar mee om te gaan.”

Zoek daarnaast ook een goed team, want dat is waar het allemaal begint. Niemand kan alles goed, dus zoek een of twee partners die goed zijn in iets waar jij minder goed in bent zodat je samen extreem goed bent

Mijn gouden tip voor ondernemen is…

…Focus op hetgeen waar je goed in bent en besteed de rest allemaal uit. Dit is voor ons bedrijf belangrijk geweest. Kijk daarnaast direct al internationaal en wees niet bang om investeerders aan boord te halen. Veel start-ups stellen die uit omdat ze geen aandelen willen weggeven, maar investeerders kunnen je groei versnellen en vergroten je netwerk.”

Foto: Sprout


< Terug naar overzicht

BUX

Bux is een app die het voor gebruikers makkelijk maakt te speculeren en investeren op de beurs. In de gratis variant gaat dit met virtueel geld zonder enige waarde: de FunBux. Later kan een overstap gemaakt worden naar SeriousBux, waar het om echt geld gaat.

Ga naar de website van BUX >