RET

Pedro Peters

Quote die mij typeert:

“Als je iets doet, doe het dan ook 100%.”


Ik ben in deze business gestapt, omdat…

…OV alles biedt wat mij motiveert: commercieel/bedrijfsmatig werken, maatschappelijke relevantie, logistiek, mensenwerk, miljoenenbedrijf en politiek.

Ik ben ongelooflijk trots op…

…de kwaliteit van het OV in Rotterdamse regio en het feit dat we zeven jaar achter elkaar een hoger schoolcijfer krijgen van onze klanten.

Ik ben ooit eens flink op m’n plaat gegaan toen ik…

…mensen niet herkende en net deed alsof ik ze wel herkende.

Mijn grootste inspiratie is…

…om grote, moeilijke verandertrajecten te leiden.

Ik onderscheid mezelf door…

…heldere doelen te stellen en door te gaan tot ze gerealiseerd zijn.

Medewerkers van het bedrijf typeren mij als…

…de schoolmeester.

Je gaat het als beginnende ondernemer absoluut niet redden als…

…je te snel wilt scoren en te weinig zitvlees hebt om het waar te maken.

Ik wil niet met pensioen gaan voordat…

…het 1 juni 2017 is.


< Terug naar overzicht

RET

De RET is al bijna 150 jaar een begrip in de stad en regio Rotterdam. Sinds juli 2007 verzorgen we het regionale openbaar vervoer als verzelfstandigd bedrijf. De RET is een structuur N.V., met de gemeente Rotterdam en de Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) als enig aandeelhouders.

De RET streeft naar perfect georganiseerd en uitgevoerd openbaar vervoer met de hoogste kwaliteit voor de reiziger. We zijn dan ook ‘Aardig Onderweg’.
We gaan voor comfortabel en zorgeloos reizen, een goede prijs en service met een glimlach. De klant is ons vertrek- en eindpunt. We investeren in uitstekende infrastructuur, modern materieel, meer en betere voorzieningen en kundig en servicegericht personeel. We staan u graag te woord!

‘Aardig onderweg’ geeft ook aan dat we ons voortdurend blijven vernieuwen. Met een duidelijk doel voor ogen, leggen we de lat steeds een beetje hoger. Zo kunnen we het hoge niveau van service, kwaliteit, professionaliteit, sociale veiligheid en klanttevredenheid bieden dat ons voor ogen staat. We staan open voor innovaties en volgen de maatschappelijke en technologische ontwikkelingen op de voet. Of we zijn ze juist een stapje voor.

Als maatschappelijke onderneming zijn we naast logistieke verbinder ook sociale verbinder. Al bijna 150 jaar zijn we sterk verbonden met Rotterdam en omgeving. Dat uit zich in actieve samenwerking met andere organisaties in de regio. En een positieve bijdrage aan milieu en maatschappij.

Ga naar de website van RET >