T2 IT Detachering

Rob Dekker

Quote die mij typeert:

“Cut the crab“  Zie ons logo, vandaar de B!

Ik ben in deze business gestapt, omdat…
…Ik bij toeval de vorige eigenaar tegenkwam. Na twee jaar vonden we het beide beter dat hij wat anders ging doen. Toen heb ik in 2009 midden in de financiële crisis samen met mijn huidige compagnon Marc Nagtegaal T2 IT Detachering overgenomen.

 Ik ben ongelooflijk trots op…
…Onze meiden op kantoor. Ze runnen het bedrijf ondanks onze irritante en ondeskundige opmerkingen. De meiden houden het leuk voor onze medewerkers in het veld en onze medewerkers houden het leuk voor hun, anders krijgen ze ruzie met ons. Zo is de cirkel weer rond en houden we tijd en geld over om samen leuke dingen te doen.

Ik ben ooit eens flink op m’n plaat gegaan toen ik…
…Dacht dat je salaris afhankelijk was van je toegevoegde waarde voor het bedrijf. Zo werkt dat wellicht bij sommige kleine bedrijven maar zeker niet bij grote. Daarom hebben we een enorm transparant salarisbeleid bij T2, je kan je salaris zelf checken voordat je zelfs bij ons gaat solliciteren.

Mijn grootste inspiratie is…
…mijn spiegel. Ik ben een eigenwijs stuk vreten en probeer mijzelf iedere dag te verbeteren door 100% authentiek te blijven. Dat verwacht ik namelijk ook van anderen. Bij Marc lukt dat overigens ook prima.

Ik onderscheid mezelf door…
…Vooral NIET onderscheidend te zijn! “Cut the Crab” betekend dat je ophoudt met onzin en onbelangrijke details. Doe normaal, daar is toch niets onderscheidends aan.

Medewerkers van het bedrijf typeren mij als…
…Duidelijk! Zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Je gaat het als beginnende ondernemer absoluut niet redden als…
…Je denkt dat alles gaat lukken en je niet bereid bent je plannen bij te stellen. Een ondernemer probeert tien dingen en wellicht lukken er twee of drie. Die andere zeven dus snel afkappen en niet meer aan denken. “If you fail, fail fast!”

Ik wil niet met pensioen gaan, voordat…
…Ik wil best met pensioen. Maar blijft nog wel gewoon naar de zaak gaan, voor een dag of drie in de week, net als nu!


< Terug naar overzicht

T2 IT Detachering

Het was altijd al noodzakelijk om bij te blijven in de IT. Omdat de ontwikkelingen steeds sneller gaan wordt deze noodzaak alleen maar groter. Aanhaken dus en bijblijven!

Ga naar de website van T2 IT Detachering >