Wouter Kleinsman

Wouter Kleinsman

Quote die mij typeert:
“Who we become is the result of our disciplined actions.” 

Ik ben in deze business gestapt, omdat …
… Ik mensen wil helpen het maximale uit hun leven en ondernemerschap te halen. Zelf ben ik het levende voorbeeld van een ondernemer die continu in een rollercoaster zat waarbij ik de ene keer erg gelukkig was en toen weer niet. Uiterlijk kwam ik erachter dat de hoogste voldoening in je leven gaat om het maximale te halen op de gebieden: gezondheid, liefde, familie en vrienden, missie (je onderneming), hobbies en spiritualiteit.

Er zijn teveel ondernemers in deze wereld die zakelijk succesvol zijn maar een slechte gezondheid hebben en een relatie die uit elkaar valt. Deze ondernemers komen er vroeg of laat achter dat dit hun niet succesvol maakt in hun leven. Dat is dan ook één van de redenen waarom ik high performance coach ben geworden.

Ik ben ongelooflijk trots …
… Op het leven wat ik heb. Ik heb een top matchende relatie op ieder level, een gedisciplineerd leven op het gebied van sport en spiritualiteit zodat ik het maximale uit mijn ondernemerschap kan halen, een voldaan leven leid  en een positieve impact maak in deze wereld.

Ik ben ooit eens flink op m’n plaat gegaan toen ik …
… Mij nog niet bewust was van high performance ondernemerschap. Hierdoor focuste ik mezelf enkel op zoveel mogelijk geld binnen te harken waardoor mijn relatie stuk liep, mijn gezondheid achteruit ging en ik uiteindelijk meer kwijt raakte dan geld mij kon brengen.

Mijn grootste inspiratie is …
… Mijn vriendin. Zij is 1 van de meest gedreven personen die ik ken. Als we het hebben over high performers dan is zij er 1 van. Discipline en no-limits. Just go!

Ik onderscheid mezelf door …
… Te focussen op het persoon zelf en niet enkel de business. Uiteindelijk gaat en staat alles op het persoon zelf. Als een persoon zakelijk succesvol wil worden dan begint het bij hemzelf, als hij een top gezondheid wil hebben…dan begint het bij hemzelf.

Als 1e officieel gecertificeerde high performance coach in Nederland door Brendon Burchard ben ik onderscheidend in de markt omdat de manier van coaching door vrijwel niemand nog wordt toegepast en je hierdoor het maximale zowel uit je leven als je ondernemerschap haalt.

Je gaat het als beginnende ondernemer absoluut niet redden als …
… Je jezelf enkel focust op je business. Uiteindelijk moet je jezelf focussen op je: gezondheid, liefde / partner, familie en vrienden, onderneming, hobbies en spiritualiteit. Enkel zo haal je maximale voldoening uit je leven en zul je zakelijk succesvol worden. Zakelijk succes begint bij jezelf. Jij bent het fundament waar je alles op creëert.

Ik wil niet met pensioen gaan, voordat …
… Ik mijn laatste adem uitblaas op deze wereld. Pensioen is overbodig. Je MOET een levensstijl creëren en niet een bedrijf opzetten die je niet die levensstijl bied. Mijn doel is een positieve impact te creëren in deze wereld. Dat is mijn missie en die zal nooit stoppen en dus ook zal ik niet met pensioen gaan.


< Terug naar overzicht

Wouter Kleinsman

Wouter Kleinsman is internationaal gecertificeerd High Performance Coach™, Business Coach, ondernemer en spreker. Wouter weet hoe het is om te leven met angsten en onzekerheden in een wereld waar mediocre (middelmatig zijn) de norm is. Direct na zijn opleiding is hij het ondernemersleven in gedoken om zijn eigen weg te gaan: weg van de negen-tot-vijfmentaliteit, en weg van een leven waarin je niet zelf de baas bent en waarin je vooral een leven leidt volgens de regels van een ander in plaats van hoe je het zelf graag wilt (2011).

Ga naar de website van Wouter Kleinsman >