8 maart 2019

Overweldigende reacties op Business NL

Business NL is het platform voor en door ondernemers. Dit is het nieuwe project van Stay in Touch Media BV. Het media productiebedrijf dat zakelijk vloggen op de markt heeft gebracht en tevens het brein achter het programma.

TROTS als een pauw! De eerste uitzending van Business NL is LIVE! Met alle trots mogen wij nu al zeggen dat Business NL een super groot succes is! Productiebedrijf Stay In Touch Media heeft in deze korte tijd al hele enthousiaste, positieve en vooral leuke reacties mogen ontvangen.

Wat hebben we een bereik mogen realiseren via LinkedIn en onze andere platformen. Natuurlijk hebben we dit niet alleen gedaan, maar samen met een team die alles inzet om het een groot succes te maken. Door middel van de interessante en inspirerende ondernemers gaat dit format gaat echt knallen! En wat zijn we hier blij me!

Komend weekend staat de volgende uitzending alweer klaar.
Deze kun je bekijken op:
RTL 7:
Zondag om 12.30 uur
Zaterdag om 14.30 uur

RTL Z:
Vrijdag om 16.30 uur
Zaterdag om 17.30 uur
Zaterdag om 00:30 uur
Zondag om 12.00 uur

Ander nieuws

24 mei 2019

De opkomst van virtual assistants

Bij de benaming van ‘virtual assistants’ kunnen er meerdere gedachten bij je opkomen. Zo is bijvoorbeeld Siri van Apple een virtual assistant. Je kan o.a.... Lees meer »

23 mei 2019

Ideeën voor jouw kantoor-lunch!

Lunchtijd! Heb jij nou geen inspiratie en heb je geen idee wat je moet eten op kantoor? Wanneer we het hebben over de lunch, grijpen we... Lees meer »