WAAROM PARTICIPEREN?
Business NL is het snelstgroeiende videoplatform van Nederland en is er 100% voor de impact van ondernemers. Met vier sterke pijlers laten we zien hoe waardevol deelname kan zijn.

1. Zakelijk vloggen: deze vorm van videocontent is helemaal van deze tijd en mag je niet in achterblijven. Een zakelijke vlog is authentiek, menselijk, komt dichtbij en inspireert. Daarom dé perfecte manier om storytelling toe te passen. Met zakelijk vloggen geef je de kijker feitelijk een kijkje achter de schermen en leer je het gezicht achter het bedrijf kennen. Stay in Touch Media – de founder van Business NL – is met haar onuitputtelijke creativiteit in staat om iedere keer weer een pakkende video te produceren. Wij hebben alles in huis om deze productie mogelijk te maken: van het schrijven van de scripts, het verzorgen van de opnames en de montage.

2. Totaalbereik: Bij deelname geldt een groot bereik dat is opgebouwd vanuit de verschillende mediakanalen van Business NL:

  • Twee pre-prime time televisieuitzendingen via het kwaliteitskanaal RTL Z, rondom het nieuws. Televisie is een mooie aanjager, zeker omdat RTL een massapubliek bereikt. In het veranderende medialandschap is het belangrijk om de juiste mix te maken tussen lineair uitzenden en de content beschikbaar maken voor online. Daarom zorgt Business ook online voor een groot bereik;
  • Online videomarketing getarget op jouw doelgroep. Hierbij hoort ook het Business NL LinkedIn Journaal, waarin jouw organisatie wordt meegenomen in een maatschappelijk actueel journaal watbijdraagt aan de relevantie van de zakelijke vlog.

  • Dit alles wordt herleid naar RTL XL, het online terugkijkplatform van RTL waar de gehele uitzending terug is te kijken.

3. Community: in de afgelopen jaren heeft Business NL een grote groep aan ondernemers en bedrijven gekoppeld aan het platform. Deze waardevolle leden zijn betrokken bij hetgeen er gebeurt en er wordt volop kennis uitgewisseld. Wanneer je door deelname hier onderdeel van wordt, zal u dit ook gaan ervaren als een ware ‘mastermind groep’. Daarnaast is de community een belangrijke spil in het genereren van bereik van onze content, gezien de leden de content voorzien van likes, comments en deelacties. Elke actie heeft een eigen waarde en zoals u zult begrijpen, creëren we op deze manier een groot, organisch bereik.

4. Exposure: 
vandaag de dag is het belangrijk om een juiste mix te maken ten aanzien van exposure. Business NL maakt gebruik van de kanalen van RTL en zet daarmee televisie op gepaste wijze in, om daarna online door te pakken. Als u middels een zakelijke vlog participeert in Business NL, betekent dit automatisch dat u ook zichtbaar bent op de drukbezochte website middels een ondernemersprofiel. Daarnaast sturen wij wekelijks een online magazine dat ontvangen wordt door een zeer uitgebreid en betrokken netwerk, en ook daarin bent u te zien. Met alle media aandacht die Business NL genereert (interviews, promo’s, redactionele nieuwsstukken) zorgen wij ervoor dat het platform continue on top of mind is.

 

 

Laatste video

Waar kan ik jou mee helpen?

Kevin Brouwer (producent): “Goed dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Business NL is namelijk hét platform dat er voor jou als ondernemer is, om je te helpen groeien, ideeën met je te delen en waarde te bieden wat bijdraagt aan de groei van je bedrijf. Vanuit ons team van experts helpen we jou graag vooruit, dus maak daar gebruik van. Ik wil je graag de impact bieden die je verdient (nodig hebt). Ik wissel dan ook graag persoonlijk van gedachten om te kijken hoe we een zakelijke vlog kunnen inzetten om jouw doelstellingen te bereiken“.

Klik hier voor de LinkedIn pagina van Kevin om hem persoonlijk te bereiken. Telefonisch contact opnemen kan ook, via 010 808 01 46.

Actueel voorbeeld zakelijke vlog: NS

Voor allerhande ondernemers, bedrijven en organisaties maken we een zakelijke vlog. Van start-up, MKB tot groot zakelijk. Hierbij een voorbeeld van een zakelijke vlog voor de NS in het kader van duurzaamheid. NS vond het in de vier-delige serie belangrijk om dit onderwerp juist in een vlog vast te leggen.


Business NL Video’s

Abonneer op ons YouTube-kanaalAbonneer op ons YouTube-kanaal