25 april 2019

Business NL op het tijdslot van Harry Mens

De uitzendingen van Business NL op RTL 7 en RTL Z waren een groot succes met mooie kijkcijfers, maar ook de engagement, de reacties, de likes en de comments via LinkedIn zijn bijna niet meer te tellen.

Het was een ongelooflijk succes. Het eerste seizoen van Business NL. Na veel werk achter de schermen mogen wij bekendmaken dat Business NL terugkomt op het tijdslot van Harry Mens!

Harry Mens gaat 10 weken genieten van een welverdiende vakantie en Business NL gaat op die tijdslot de honneurs waarnemen.

Business NL is vanaf 7 juli weer te zien op RTL 7 en RTL Z. Kevin Brouwer, Iris Rulkens en Lieke van der Plas gaan langs bij verschillende ondernemers om hun succesverhaal in beeld te brengen. Deze verhalen worden geheel van deze tijd vastgelegd in een zakelijke vlog, die verschijnen op de geanimeerde tijdlijn van Business NL. Elke week zit het programma vol tips van ondernemers, maar ook tips om je LinkedIn profiel optimaal te benutten.

Elke uitzending van Business NL staat in het teken van een ander thema, zo komen de thema’s Werkgeluk & Goed Leiderschap, Finance, Huisvesting, Personeel & Organisatie, Transport & Logistiek en Veiligheid aan bod.

 

Uitzendtijden:

RTL 7

Run 1: Zondag 10:30 uur

Run 4: Zaterdag 13:00 uur

 

RTL Z

Run 2: Zondag 11:35 uur

Run 3: Vrijdag 16:30 uur

Run 5: Zaterdag 17:30 uur

Run 6: Zondag 00:30 uur

Ander nieuws

24 mei 2019

De opkomst van virtual assistants

Bij de benaming van ‘virtual assistants’ kunnen er meerdere gedachten bij je opkomen. Zo is bijvoorbeeld Siri van Apple een virtual assistant. Je kan o.a.... Lees meer »

23 mei 2019

Ideeën voor jouw kantoor-lunch!

Lunchtijd! Heb jij nou geen inspiratie en heb je geen idee wat je moet eten op kantoor? Wanneer we het hebben over de lunch, grijpen we... Lees meer »