25 april 2019

Business NL op het tijdslot van Harry Mens

De uitzendingen van Business NL op RTL 7 en RTL Z waren een groot succes met mooie kijkcijfers, maar ook de engagement, de reacties, de likes en de comments via LinkedIn zijn bijna niet meer te tellen.

Het was een ongelooflijk succes. Het eerste seizoen van Business NL. Na veel werk achter de schermen mogen wij bekendmaken dat Business NL terugkomt op het tijdslot van Harry Mens!

Harry Mens gaat 10 weken genieten van een welverdiende vakantieĀ en Business NL gaat op dat tijdslot de honneurs waarnemen.

Business NL is vanaf 7 juli weer te zien op RTL 7 en RTL Z. Kevin Brouwer, Iris Rulkens en Lieke van der Plas gaan langs bij verschillende ondernemers om hun succesverhaal in beeld te brengen. Deze verhalen worden geheel van deze tijd vastgelegd in een zakelijke vlog, die verschijnen op de geanimeerde tijdlijn van Business NL. Elke week zit het programma vol tips van ondernemers, maar ook tips om je LinkedIn profiel optimaal te benutten.

Elke uitzending van Business NL staat in het teken van een ander thema, zo komen de thema’s Werkgeluk & Goed Leiderschap, Finance, Huisvesting, Personeel & Organisatie, Transport & Logistiek en Veiligheid aan bod.

 

Uitzendtijden:

RTL 7

Run 1: Zondag om 10:30 uur

Run 4: Zaterdag om 13:00 uur

 

RTL Z

Run 2: Zondag om 11:30 uur

Run 3: Vrijdag om 16:30 uur

Run 5: Zaterdag om 17:30 uur

Run 6: Zaterdag om 01:00 uur

Ander nieuws

17 juli 2019

Meer doen met dezelfde mensen – Johan Bakker

Werk slimmer, niet harder Kansen en uitdagingen. Het bordje van een Managed Service Provider (MSP) ligt er boordevol van. Daar waar klanten om een steeds... Lees meer »

16 juli 2019

Wat te doen bij cameravrees?

Met de zakelijke high-profile vlogs die gemaakt worden voor Business NL, komen we ontzettend veel verschillende ondernemers tegen. Zo zijn er ondernemers die vaker voor... Lees meer »