25 april 2019

Business NL op het tijdstip van Harry Mens

De uitzendingen van Business NL op RTL 7 en RTL Z waren een groot succes met mooie kijkcijfers, maar ook de engagement, de reacties, de likes en de comments via LinkedIn zijn bijna niet meer te tellen.

Het was een ongelooflijk succes. Het eerste seizoen van Business NL. Na veel werk achter de schermen mogen wij bekendmaken dat Business NL terugkomt op het tijdslot van Harry Mens!

Harry Mens gaat 10 weken genieten van een welverdiende vakantieĀ en Business NL gaat op dat tijdslot de honneurs waarnemen.

Business NL is vanaf 7 juli weer te zien op RTL 7 en RTL Z. Kevin Brouwer, Iris Rulkens en Lieke van der Plas gaan langs bij verschillende ondernemers om hun succesverhaal in beeld te brengen. Deze verhalen worden geheel van deze tijd vastgelegd in een zakelijke vlog, die verschijnen op de geanimeerde tijdlijn van Business NL. Elke week zit het programma vol tips van ondernemers, maar ook tips om je LinkedIn profiel optimaal te benutten.

Elke uitzending van Business NL staat in het teken van een ander thema, zo komen de thema’s Werkgeluk & Goed Leiderschap, Finance, Huisvesting, Personeel & Organisatie, Transport & Logistiek en Veiligheid aan bod.


Uitzendtijden:

RTL 7
Run 1: Zondag om 10:30 uur
Run 4: Zaterdag om 13:00 uur

RTL Z
Run 2: Zondag om 11:30 uur
Run 3: Vrijdag om 16:30 uur
Run 5: Zaterdag om 17:30 uur
Run 6: Zaterdag om 01:00 uur

Ander nieuws

8 oktober 2019

Lerarentekort grote uitdaging

Het lerarentekort is tegenwoordig niet meer uit het nieuws weg te denken. Begin deze maand is het eerste slachtoffer gevallen. Een basisschool in Amsterdam moet... Lees meer »

8 oktober 2019

Werkgeluk update Rabobank: Het recept van goed werkgeverschap

Een interview met de CHRO van Rabobank: Janine Vos. Dit is de Business NL Update! Werkgeluk is een trending topic in ondernemersland. Gelukkige werknemers leiden... Lees meer »