28 februari 2019

Welkom bij Business NL

Business NL is het platform voor en door ondernemers. We zijn er op TV bij RTL 7, RTL Z, YouTube, Facebook en de belangrijkste: LinkedIn. Vanaf zondag 3 maart te zien op TV en daarnaast 24/7 online hier op www.businessnl.tv. Bekijk de promo en maak kennis met het meest innovatieve video platform voor ondernemend Nederland.

Bekijk de promo!

Uitzendtijden RTL 7:

  • Zondag om 12.30 uur
  • Zaterdag om 14.30 uur

Uitzendtijden RTL Z:

  • Vrijdag om 16.30 uur
  • Zaterdag om 17.30 uur
  • Zaterdag om 00:30 uur
  • Zondag om 12.00 uur

In de eerste aflevering maken we kennis met…
Q Makelaars
Één van de grootste full-service makelaars van Nederland.

YORCOM
Deze onderneming staat voor duurzaam plezier met uw computer, laptop en andere hi-tech apparatuur tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Bloksma Keukens
De keuken speciaalzaak van de randstad. Met een indrukwekkende showroom waar u in alle sferen en prijsklassen een keuken vindt!

Prestige Media
Prestige Media helpt vastgoed en health care ondernemers om via social media hoogwaardige leads, meer naamsbekendheid en extra omzet te genereren.

Keukenglas
Een zelfstandig gevestigd glasbedrijf in Eindhoven en marktleider op gebied van glazen keuken achterwanden. Keukenglas plaatst glazen keuken achterwanden in heel Nederland en Belgie.

SHAERP
Sinds 2013 weet SHAERP talenten op te sporen en te koppelen aan opdrachtgevers. Zo is SHAERP uitgegroeid tot een zeer gewaardeerd IT-partner.

Feis Productions
Feis is Thijs, en Thijs zorgt er voor dat je gehoord wordt. Thijs is namelijk content creator en helpt je bij het vertellen van jouw verhaal. Wat je verhaal precies is, dat bepaal je zelf.

Waterontharder.com
Waterontharder.com is expert op het gebied van water behandeling. Door middel van de Amfa4000® waterontkalker heeft u nooit meer last van kalkaanslag in uw badkamer, smaakt uw water lekkerder en gaan huishoudelijke apparaten langer mee.

Ander nieuws

18 maart 2019

Win een billboard campagne t.w.v. €1.500,-

Aflevering 3 is een feit! Deze aflevering is wederom een groot succes en daarom moet dit gevierd worden. We hebben ontzettend leuk nieuws: Business NL... Lees meer »

8 maart 2019

Overweldigende reacties op Business NL

Business NL is het platform voor en door ondernemers. Dit is het nieuwe project van Stay in Touch Media BV. Het media productiebedrijf dat zakelijk... Lees meer »