24 april 2019

Welkom bij Business NL

Business NL is het platform voor en door ondernemers. We zijn er op TV bij RTL 7, RTL Z, YouTube, Facebook en de belangrijkste: LinkedIn. We zijn te zien op TV en daarnaast 24/7 online hier op www.businessnl.tv. Bekijk de promo en maak kennis met het meest innovatieve video platform voor ondernemend Nederland.

Bekijk de promo!


Wat vind je op de Business NL website?
Maak kennis met alle ondernemers die mee hebben gedaan aan het inspirerende programma Business NL. Altijd al succesvol willen zijn als ondernemer? Onze ondernemers delen hun succesverhalen door middel van een ondernemersprofiel. Bekijk alle LinkedIn Tips van onze LinkedIn deskundige Massimo Gagliotti, en de mindset-tips van Jaap Hulsmann die je als ondernemer nodig hebt om succesvol te zijn. Ben je benieuwd naar de losse items van de ondernemingen? Of wil je de afleveringen terugkijken? Dit kan allemaal op de website van Business NL!


Volg je ons al op Social Media?

Word lid van onze LinkedIn Community om altijd op de hoogte te blijven van onze nieuwsberichten. Hier vind je de content uit Business NL in zijn geheel, maar vooral ook in ‘losse videosnacks’.

Like onze Facebookpagina waarop al onze content geplaatst wordt. Zo ben je altijd up-to-date van de laatste nieuwsberichten.

Abonneer op ons Youtubekanaal om altijd op de hoogte te zijn van onze laatste video’s.

En neem een kijkje op onze Instagrampagina waar je een kijkje achter de schermen krijgt. Een pagina waar je de leuke content van Business NL kunt bekijken.

Ander nieuws

17 juli 2019

Meer doen met dezelfde mensen – Johan Bakker

Werk slimmer, niet harder Kansen en uitdagingen. Het bordje van een Managed Service Provider (MSP) ligt er boordevol van. Daar waar klanten om een steeds... Lees meer »

16 juli 2019

Wat te doen bij cameravrees?

Met de zakelijke high-profile vlogs die gemaakt worden voor Business NL, komen we ontzettend veel verschillende ondernemers tegen. Zo zijn er ondernemers die vaker voor... Lees meer »