Zakelijk Vlogger

Lieke van der Plas

Lieke (23) is de eerste zakelijke vlogger van Nederland en zal in die hoedanigheid dan ook te zien zijn in Business NL. Al van jongs af aan is zij geïnteresseerd in media en entertainment en inmiddels is het aantal zakelijke vlogs niet meer te tellen. Lees meer »

Presentator / Producent

Kevin Brouwer

Kevin (36) is bekend als presentator van verschillende televisieprogramma's voor RTL, zoals Da's Goed Geregeld, Trips & Travel en de talkshow Business 010. Naast bedenker en producent is Kevin te zien als presentator van Business NL. Lees meer »

LinkedIn Deskundige

Massimo Gagliotti

Massimo (42) wilde op zijn 25e al graag voor zichzelf beginnen. In 2003 startte hij als zelfstandig ondernemer. De internet bubble was nog maar net begonnen en hij zag dan ook alle kansen om daarin succesvol te kunnen zijn. Lees meer »

Mindset-Expert

Jaap Hulsmann

Jaap (33) startte zijn eerste onderneming in 2005 en runt inmiddels zijn 3e onderneming. Een geboren ondernemer met een zeer bewogen leven. Als business-coach en transformatie-expert helpt hij ondernemers om zónder blokkades, belemmeringen en angsten te ondernemen, waardoor er ineens zeeën van ruimte ontstaan voor meer succes in jouw leven en business... Lees meer »

Zakelijk Vlogger

Iris Rulkens

Iris (27) is onze enthousiaste zakelijke vlogger. Ze heeft verschillende programma's gepresenteerd voor RTL en NPO. Het presenteren gaat Iris goed af, maar naast haar werk als presentatrice zit ze niet stil en heeft ze zelfs een eigen musical. Lees meer »

Uitvoerend Producent

Mike van Doorn

Mike (28) is verantwoordelijk voor de algehele planning van Business NL. Van opnames tot definitieve line-up. Daarnaast is hij het aanspreekpunt voor de deelnemende partijen. Lees meer »

Eindredacteur

Jasper Bons

Jasper (19) is op verschillende fronten actief voor Business NL. Hij is eindredacteur, gaat mee met opnames en begeleidt de edit afdeling. Lees meer »

Video editor

Jaap Smit

Jaap (24) is actief als video editor bij Business NL. Met zijn onuitputtelijke creativiteit weet Jaap de zakelijke vlogs naar het hoogste niveau te vertalen in beeld. Lees meer »

Content Creator

Fleur Punt

Fleur (19) is actief voor Business NL. Als Content Creator bereid zij de opnames voor, schrijft scripts en zorgt voor het aanleveren van de items bij de klant. Lees meer »

Content Creator

Jolien Rietveld

Jolien (20) is werkzaam op de redactie- en productieafdeling. Zij schrijft artikelen voor de website en LinkedIn en is ook aanwezig bij de opnames als productieassistent. Lees meer »

Designer

Sjoerd Legué

Sjoerd (23) is de ontwerper van de huisstijl van Business NL. Het logo komt van zijn hand, evenals de keuze voor de kleurstelling en typografie. Lees meer »