Presentatrice

Iris Rulkens

Quote die mij typeert:

Your life is as good as your mindset.


Waar kunnen mensen je van kennen?

Voor RTL heb ik meerdere programma’s gepresenteerd. Onder andere Lifestyle Experience, Woontips en het online programma Gangmakers. Ook vlog ik voor verschillende bedrijven en heb ik het programma ‘Sugarfree’ mogen maken en presenteren voor de Avrotros.

Wat is jouw rol binnen Business NL?

Wekelijks ga ik met mijn vlogcamera op pad door heel Nederland en krijg ik een kijkje in de keuken bij de leukste bedrijven. Ik spreek de ondernemer die erachter zit en mag dit allemaal vastleggen in een leuke, zakelijke vlog.

Waarvoor gebruik je LinkedIn? 

Voordat ik dit programma presenteerde gebruikte ik LinkedIn nog niet zo veel en was ik actiever op andere social media kanalen. Nu ben ik LinkedIn aan het uitvogelen en maak ik er steeds meer gebruik van.

Waarom ben je in het Business NL-avontuur gestapt?

Ik ben erg nieuwsgierig en ik hou van dat kijkje in de keuken. Dat is een van de leukste dingen aan presenteren. Iedere dag is anders, nieuw en verrassend. Het leuke aan Business NL vind ik dat ik het helemaal zelf mag doen. Filmen, regisseren én presenteren.

Hoe ondernemend ben je zelf?

Heel ondernemend. Ik werk al 7 jaar als freelancer dus dan ben je elke dag aan het ondernemen. Daarnaast heb ik mijn eigen bedrijf Shine Productions waarvoor ik theaterproducties maak en regisseer en een theaterschool waar ik wekelijks musical cursussen en vlogworkshops geef.

Waar kijk je het meest naar uit?

Naar mijn volgende opnames! Elke keer weer.

Wanneer is Business NL voor jou geslaagd?

Wanneer iedereen blij is met de opname dag en het eindresultaat. De ondernemer, ons team en ikzelf. Als we dan ook nog goede kijkcijfers hebben en het scoort online, dan is het helemaal geslaagd!

< Terug naar overzicht