Mindset-Expert

Jaap Hulsmann

Quote die mij typeert:

Wanneer je de handleiding van jouw brein ontdekt, zijn de mogelijkheden oneindig…


Waar kunnen mensen je van kennen?

Ik sta bekend als transformatie-expert en deel graag waardevolle content op social media om andere ondernemers te inspireren voor hun mooiste leven te gaan. Ik heb een eigen event ‘Een leven vol winst en geluk’ waar mensen mij van kennen, daarnaast verschijn ik zo nu en dan op verschillende podia en was ik live in de studio bij Radio 3FM waar ik een hypnose-record brak.

Wat is jouw rol binnen Business NL?

Ik ben de mindset-expert binnen het programma en verschijn wekelijks met een vast item op televisie, waar ik mijn ondernemerstips deel voor het creëren van een ijzersterke mindset.

Wat betekent zakelijk vloggen voor jou?
Zakelijk vloggen is dé manier van deze tijd om op een professionele, maar laagdrempelige manier verbinding te kunnen maken met jouw doelgroep.

Waarvoor gebruik je LinkedIn?

Puur zakelijk, als visite-kaartje, advertentieplatform en salestechnisch.

Waarom ben je in het Business NL-avontuur gestapt?

Om mijn missie verder uit te dragen, namelijk; ondernemers helpen naar mentale vrijheid, zodat er zónder angst, belemmering of blokkade kan worden ondernomen, waardoor jij als ondernemer de impact kan maken die je voor ogen hebt en we op deze manier gezamenlijk van de wereld een betere plek kunnen maken.

Hoe ondernemend ben je zelf?

Zeer ondernemend en zelfs een beetje verslaafd. Ik houd enorm van wat ik doe en bruis van de energie om anderen vooruit te helpen.

Waar kijk je het meest naar uit?

Naar het moment dat Business NL echt een begrip is geworden in Nederland en gezien wordt als hét platform waar je als ondernemer moet zijn om vooruitgang te boeken.

Wanneer is het Business NL-avontuur voor jou geslaagd?

Wanneer wij met ons platform een bijdrage kunnen leveren aan het reduceren van het aantal jaarlijkse faillissementen en de stijging van het aantal succesvolle ondernemers in Nederland.


< Terug naar overzicht