Eindredacteur

Jasper Bons

Quote die mij typeert:
“For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer.”

 

Wat is jouw rol binnen Business NL?
Ik ben eindredacteur voor alle formats van Stay in Touch Media en Business NL is het format waar ik voornamelijk mee bezig ben. Eerlijk gezegd misschien zelfs wel mijn favoriet! Ik zorg ervoor dat de wens van de klant vertaald wordt naar de zakelijke vlogs die uiteindelijk op onze mooie tijdlijn komen. Dit doe ik door contact te houden met de klant, scripts op te stellen, line-ups maken en samen met de editors ervoor te zorgen dat de uitzending klaar is om live te gaan! Ook ben ik verantwoordelijk voor de online communicatie rondom Business NL.

Wat is jouw connectie met Rotterdam?
Ik woon zelf (nog) niet in Rotterdam, maar ben nadat ik mijn Havodiploma heb gehaald op school begonnen in Rotterdam en sindsdien ben ik niet meer vertrokken. Door school, stage of werk ben ik altijd wel in Rotterdam geweest. Ook in het weekend ben ik met regelmaat te vinden in de stad.

Waarom ben je in het Business NL-avontuur gestapt?
Zakelijk vloggen is een opkomende trend waar eigenlijk nog te weinig mensen vanaf weten. Dit is zo’n mooie kans voor bedrijven en door middel van Business NL wil ik laten zien dat het een perfect marketingmiddel is om op een persoonlijke manier dichterbij een onderneming te komen.

Waar kijk je het meest naar uit?
De impact die Business NL zal hebben op de zakelijke markt.

Wanneer is het Business NL-avontuur voor jou geslaagd?
Als Business NL een voorbeeld is voor organisaties die aan de slag willen met zakelijk vloggen.


< Terug naar overzicht