Redactrice

Jolien Rietveld

Quote die mij typeert:

“You have to believe in yourself, that’s the secret to succes.”


Wat is jouw rol binnen Business NL?
Ik ben werkzaam als Content Creator voor Stay in Touch Media. Dit geldt voor alle programma’s, maar nu ligt de focus op Business NL. Mijn taken variëren heel erg. Zo schrijf ik artikelen voor de website van Business NL en voor LinkedIn, maar je kan me ook tegenkomen bij de opnames als productieassistent.

Waarom ben je in het Business NL-avontuur gestapt?
Het team van Stay in Touch Media heeft zelf het platform Business NL opgebouwd. Iedereen maakt een groot deel uit van het eindproduct. Ik ben in het Business NL-avontuur gestapt, omdat ik mijn eigen werk terug wil zien. Wat ik maak, schrijf of film zie ik terug in de afleveringen en dat geeft mij een voldaan gevoel.

Waar kijk je het meest naar uit?
Wanneer ik bij de beginfase actief deelneem aan het schrijven van een script voor de ondernemer, dan kan ik niet wachten tot het eindresultaat. Dit heb ik al helemaal wanneer ik ook mee ga met de opnames. Ik kijk dan echt het meest uit naar de aflevering, die in dat geval mijn werk echt laat zien.

Wanneer is het Business NL-avontuur voor jou geslaagd?
Voor mij is het Business NL-avontuur geslaagd, wanneer ik zie dat het videoplatform nog verder is opgebouwd en dat steeds meer ondernemers baat hebben aan hun deelname.


< Terug naar overzicht