LinkedIn Deskundige

Massimo Gagliotti

Quote die mij typeert:
Om beter te verkopen zal je een shift moeten maken van “hoe kan ik je iets verkopen?” naar “hoe kan ik je nog beter helpen?”


Waar kunnen mensen je van kennen?
Waarschijnlijk van het platform LinkedIn. Ik help sales & marketingteams in contact komen met hun doelgroep.
Door hen te leren hoe moderne sales werkt. Ik heb vele bedrijven en organisaties mogen inspireren hoe je gebruik kunt maken van dit platform.

Wat is jouw rol binnen Business NL?
Voor Business NL ga ik belangrijke tips geven in het programma om de kijker mee te nemen in de nieuwe strategie hoe zij het beste uit LinkedIn kunnen halen.

Waarvoor gebruik je LinkedIn?
Ik gebruik LinkedIn om mijn netwerk te vergroten. Hen te helpen en te inspireren om moderne sales toe te passen in de praktijk. Want op een platform als deze heeft het geen zin om te gaan promoten. Daar is dit niet voor bedoelt. Doordat ik andere help kunnen zij verder met hun doelen. Dit hoeft niet altijd zelf vererend te zijn. Daarnaast probeer ik mijn enthousiasme en inspiratie over te brengen en wordt er bewustwording gecreëerd bij mijn doelgroep. Ze raken geïnteresseerd en we bekijken wat ik voor hen kan betekenen.

Waarom ben je in het Business NL-avontuur gestapt?
Stay In Touch Media is voortdurend bezig met verder ontwikkelen. Toen we met elkaar in contact kwamen, deelden wij de ideeën over multichannel qua bereik. LinkedIn is gemeengoed voor zakelijk Nederland en bedrijven en ondernemers bevinden zich hier. Dus het bereik ook op LinkedIn creëren is reeds een waanzinnige oplossing.
Daarnaast vind ik het team super enthousiast om mee samen te werken. Het is echt een feestje om dit met elkaar zo te doen en hier aan te mogen bijdragen.

Hoe ondernemend ben je zelf?
Ik onderneem al ruim 16 jaar. Ik heb altijd de drive gehad om het anders te willen doen dan anderen. Ik wel altijd het idee gehad dat ik het niet alleen kan. Je kunt niet in alles goed zijn. Je hebt mensen om je heen nodig die goed zijn op hun eigen vakgebied. Leer daarvan en ontdek hoe iets voor jou kan gaan werken. Ondernemen is veel risico’s nemen maar vooral heerlijk omdat je meer pieken en dalen hebt. Je maakt je eigen pad. Je creëert je eigen wereld.
Ik heb nog nooit zoveel geleerd in het leven als dit leven😉

Waar kijk je het meest naar uit?
Na het bereik en resultaat. Mede door de nieuwe methodes zoals vloggen en het bereik van Televisie en LinkedIn. Als we goed inrichten zou dat waanzinnig zijn. Dit is leuk en spannend. Maar met de expertise van vele krachten komen we zeker tot mooie cijfers, daar ben ik van overtuigd!

Wanneer is Business NL voor jou geslaagd?
Het is nu al een succes! We hebben al een groot bereik gecreëerd via LinkedIn. En doordat de uitzendingen ook via LinkedIn te zien zijn en hier exclusieve content gedeeld wordt kunnen we een groot bereik creëren. Als dat groots wordt is het een succes voor de toekomst met dit concept.


< Terug naar overzicht