Designer

Sjoerd Legué

Quote die mij typeert:

“Waarom voor de makkelijke weg gaan als de moeilijke weg veel leuker kan zijn?”


Waar kunnen mensen je van kennen?
Al een aantal jaar ben ik als zelfstandig ontwerper betrokken bij verschillende formats van Stay in Touch Media. Ook ben ik al een tijd werkzaam bij BlueCity Lab en werk ik op dit moment voor verschillende ontwerpers zoals Ivan Henriques en Emmy Jaarsma Design.

Wat is jouw rol binnen BusinessNL?
Toen het programma van BusinessNL nog in de kinderschoenen stond heb ik het concept visueel helpen vormgeven. Daarnaast brainstorm ik met Stay in Touch Media regelmatig over nieuwe concepten en help ik deze beeldend uit te werken.

Waarvoor gebruik je LinkedIn?
Om heel eerlijk te zijn gebruik ik LinkedIn minder vaak als dat ik zou willen. Veel peers in mijn werkveld gebruiken het regelmatig, waarbij me opvalt dat het voor hun veel vruchten kan afwerpen om op dit platform actief te zijn.

Waarom ben je in het BusinessNL-avontuur gestapt?
Het team van Stay in Touch Media is relatief klein en erg professioneel, waar ik me als zelfstandig ontwerper goed in kan vinden. Juist omdat je iedereen kent maak je als individu een groot verschil in het eindresultaat, wat ik een hele prettige omgeving vind om in te werken.

Hoe ondernemend ben je zelf?
Al sinds jongs af aan ben ik altijd al ondernemend geweest en heb zelfstandig projecten gedaan. Sinds een jaar of 4 doe ik dit professioneel voor mijn eigen bedrijf, Studio Legué, waarmee ik me voornamelijk focus op grafisch design en het ontwerpen van producten.

Waar kijk je het meest naar uit? / Wanneer is BusinessNL voor jou geslaagd?
Om BusinessNL het platform te zien worden voor iedere ondernemer die zich durft open te stellen om nóg verder te blijven groeien door de hoeveelheid aan inspiratie die het platform biedt.

 


< Terug naar overzicht