Laatste video

Ondernemersdocu Julio Rosier: deel 2

In het tweede deel van de ondernemersdocu van Julio Rosier gaan Kevin en Julio te water om het o.a. te hebben over de maatschappelijke doelen die Julio nastreeft met zijn product.

MSP Mentor – FINANCE

Johan van MSP Mentor helpt organisaties in de ICT-sector met het verbeteren van hun processen. Lieke gaat bij hem langs om te kijken hoe hij dat doet.


Delta Payroll – FINANCE

Delta Payroll is een organisatie die alle taken op het gebied van personeels-en salarisadministratie overneemt. Iris gaat langs om te kijken met wat voor uitdagingen zij te maken hebben en hoe zij hiermee omgaan.


Planning Vision – FINANCE

Lieke gaat langs bij Paul van Planning Vision. Hij noemt zichzelf de financiële huisarts, en vertelt hoe hij ondernemers kan helpen met hun financiën.


European Credit Partners – FINANCE

Kevin loopt een dag mee met Marcel van der Torre van European Credit Partners (ECP). Marcel is een inspirerende ondernemer, dus is Kevin heel benieuwd hoe zijn dag eruitziet.


Allequal – WERKGEVERSCHAP

Luisteren naar je werknemers is dus de sleutel tot goed leiderschap. Zo voelen ze zich gewaardeerd en respecteren ze je als leider. Waardering voor een werkgever is ook bij het werven van nieuw personeel van belang, en Iris is bij een bedrijf dat hier gespecialiseerd in is.


Bring at Work Uitzendbureau – WERKGEVERSCHAP

Met het zoeken naar het juiste personeel in deze krappe arbeidsmarkt is de uitdaging ook om hen op de juiste manier te bereiken. Kevin is op bezoek bij een uitzendbureau die vertelt hoe ze hierin het verschil maken.


Leonieke Osinga – WERKGEVERSCHAP

Als ondernemer draag je zware verantwoordelijkheid en heb je vaak te maken met lastige vraagstukken of persoonlijke dilemma’s. Met een executive coach kun je hierover sparren. Iris heeft een afspraak met Leonieke Osinga van BELLAMY Executive Coaching. Leonieke vertelt haar visie op leiderschapsontwikkeling en wat zij als executive coach kan betekenen voor ondernemers.

 


Ondernemersdocu Julio Rosier: deel 1

Dit seizoen zal Kevin ondernemer Julio Rosier van waterontharder.com volgen in een speciale ondernemersdocu, waar hij hem onder andere spreekt over de uitdagingen van het ondernemen. Het avontuur begint in Volendam…


Dick Rochat Leiderschapscoaching – WERKGEVERSCHAP

Ondernemen brengt een hoop uitdagingen met zich mee, en op het moment dat je vastloopt kan het handig zijn om een deskundige in te schakelen. Kevin is langs bij Dick Rochat, die hem meer vertelt over zijn visie op leiderschap.


Business NL Summer Edition!

Deze zomer terug op RTL 7 en RTL Z: Business NL! Op het tijdstip van Harry Mens onthullen ondernemers de geheimen van succesvol ondernemen en inspireren we je met relevante content en waardevolle tips. Vanaf 7 juli is Business NL terug op televisie, maar we zijn er 24/7 op businessnl.tv en exclusief op LinkedIn. Met de Business NL Community op LinkedIn connecten honderden ondernemers met elkaar en delen zij hun kennis. Sluit je hier aan en be inspired!


Promo Mindset-Expert Jaap Hulsmann

Op zondag 7 juli is het zover. Business NL komt terug met een nieuw seizoen.

In dit nieuwe seizoen is Jaap Hulsmann te zien als onze Mindset-Expert. Hij verschijnt wekelijks met unieke ondernemerstips voor het creëren van een ijzersterke mindset.


Business NL Video’s

Volg ons op YouTube om onze laatste video’s te zien.

Abonneer op ons YouTube-kanaalAbonneer op ons YouTube-kanaal