24 april 2019

Welkom bij Business NL

Business NL is hét platform van Nederland die er 100% is voor de impact van ondernemers. Dit is de plek waar ondernemers de geheimen van succesvol ondernemen onthullen. Deze zijn vastgelegd in zakelijke vlogs, die voorbij komen op de gloednieuwe Business NL tijdlijn. Daarnaast zijn er deskundigen die ieder in hun eigen vakgebied tips delen. Op de website is er 24/7 inspiratie voor ondernemers op alle vlakken zoals verdiepende video’s en interessante artikelen. Presentatie door Kevin Brouwer en Iris Rulkens, met LinkedIn tips van deskundige Massimo Gagliotti en mindset tips door Jaap Hulsmann.

Business NL is hét platform van Nederland die er 100% is voor de impact van ondernemers. Dit is de plek waar ondernemers de geheimen van succesvol ondernemen onthullen in een zakelijke vlog.

Zakelijk vloggen
Een zakelijke vlog is op dit moment trending en daarom niet meer weg te denken in jouw contentstrategie. Business NL speelt in op deze trend door middels een zakelijke vlog een kijkje te geven achter schermen bij bedrijven en organisaties. Daarnaast komen we dichtbij de ondernemer waardoor je meer te weten komt over zijn of haar road to success. Een zakelijke vlog is menselijk en authentiek, wat betrokkenheid en vertrouwen creëert bij de doelgroep. Een video als deze is een sterk marketingmiddel, bekijk hieronder de cijfers.

  • het brein neemt beeld 60.000 maal sneller op dan tekst;
  • het internetverkeer bestaat anno 2019 voor bijna 80% uit video;
  • 75% van bedrijfsmanagers over de hele wereld kijkt wekelijks video’s uit het vakgebied op internet, en 65% daarvan bekijkt in aanvulling daarop de website van het bedrijf dat deze video heeft gemaakt/laten maken.

Business NL maakt gebruik van de kanalen van RTL (lineair en online) en LinkedIn. Zichtbaarheid en bereik creëeren we via deze kanalen, wat 24/7 samenkomt op deze drukbezochte website. Bekijk de content op de website en maak kennis met het snelstgroeiende, meest innovatieve video platform voor ondernemend Nederland.

Een zakelijke vlog inzetten? Klik hier.


Uitzendtijden:

RTL Z
Run 1: zaterdag om 17:30 uur
Run 2: zondag om 01:00 uur
Run 3: zondag om 11:30 uur
Run 4: woensdag om 10:30 uur
Run 5: vrijdag om 16:30 uur

 


Wat vind je op de Business NL website?
Maak kennis met alle ondernemers die mee hebben gedaan aan het inspirerende programma Business NL. Altijd al succesvol willen zijn als ondernemer? Onze ondernemers delen hun succesverhalen door middel van een ondernemersprofiel. Bekijk alle LinkedIn Tips van onze LinkedIn deskundige Massimo Gagliotti, en de mindset-tips van Jaap Hulsmann die je als ondernemer nodig hebt om succesvol te zijn. Ben je benieuwd naar de losse items van de ondernemingen? Of wil je de afleveringen terugkijken? Dit kan allemaal op de website van Business NL!


Volg je Business NL al op Social Media?

Word lid van onze LinkedIn Community om altijd op de hoogte te blijven van onze nieuwsberichten. Hier vind je de content uit Business NL in zijn geheel, maar vooral ook in ‘losse videosnacks’.

Like onze Facebookpagina waarop al onze content geplaatst wordt. Zo ben je altijd up-to-date van de laatste nieuwsberichten.

Abonneer op ons Youtubekanaal om altijd op de hoogte te zijn van onze laatste video’s.

En neem een kijkje op onze Instagrampagina waar je een kijkje achter de schermen krijgt. Een pagina waar je de leuke content van Business NL kunt bekijken.

 

Ander nieuws

12 maart 2020

Annulering Business NL live event

Zoals u waarschijnlijk heeft vernomen in de media, is er vandaag besloten om met onmiddellijke ingang evenementen en bijeenkomsten met meer dan 100 personen niet... Lees meer »

17 februari 2020

Staan waar Beatrix in 1966 stond? Sofitel!

Trouwen waar Beatrix in 1966 is getrouwd? Dat kan! Zowel een grote als een kleine zaal bieden jou de perfecte locatie. Kevin gaat een kijkje... Lees meer »