Laatste video

Werkgeluk trending topic

Goed werkgeverschap is een trending topic dat bij iedere HR-professional op de agenda staat! Organisaties besteden steeds meer aandacht aan arbeidscommunicatie en dit uit zich vaak in het bevorderen van vitaliteit, een fijne werksfeer en ontwikkeling. Dit najaar krijgt het thema ‘’werkgeluk’’ een enorm bereik via zowel televisie als online kanalen. Vind je dat jouw organisatie hier deel van uit moet maken? Stuur je aanmelding naar werkgeluk@stayintouchmedia.nl en de redactie zal kijken of er voldoende draagvlak is.

NS zakelijk item 3 – duurzaamheid

Kevin gaat in de zakelijke vlog van Business NL in gesprek met de Nederlandse Spoorwegen, om mobiliteit anno nu te bespreken en te kijken hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij de NS. Zij hebben duurzaamheid ook hoog in het vaandel staan, dus laten we kijken hoe ze hier invulling aan geven.


Waterontharder.com – ONTWIKKELING

In deze Business NL highlights van de ondernemersdocu spreekt Kevin met Julio Rosier over de ontwikkelingen in zijn ondernemerschap.


Massimo Gagliotti – ONTWIKKELING

Kevin gaat in een zakelijke vlog van  Business NL langs bij Massimo Gagliotti, onze LinkedIn deskundige. Naast zijn handige tips, optimaliseert hij de marketing-sales processen voor bedrijven en daar verteld hij tijdens dit gesprek meer over.

 

 

 


RB Subsidieadvies – ONTWIKKELING

Zakelijk vloggen is helemaal van deze tijd! Kevin gaat in Business NL langs bij Rogier Bruining. Hij is eigenaar bij RB Subsidieadvies. Hij helpt bedrijven met het realiseren van een succesvolle subsidie en neemt daarbij de werkzaamheden uit handen.


Teleperformance – ONTWIKKELING

Kevin gaat in de zakelijke vlog van Business NL langs bij Julien Hellebrekers. Hij is recruitment manager bij Teleperformance. Teleperformance is een strategische partner van toonaangevende bedrijven wereldwijd. Zij zien zichzelf niet alleen als werkgever, maar meer als een opleidingsinstituut dat werknemers helpt met het groeien in hun loopbaan.

 

 


NQNF – ONTWIKKELING

Zakelijk vloggen is helemaal van deze tijd. Iris ontmoet in Business NL een voormalig topsporter, Ida Rinsampessy, die zelfstandig ondernemer is geworden. Ze doet aan mental sport coaching en helpt startups met het opstarten van hun onderneming.


Wouter Kleinsman – ONTWIKKELING

Iris spreekt in de zakelijke vlog van Business NL met Wouter Kleinsman. Hij heeft als missie ondernemers te helpen van wie de ontwikkeling van hun business in de weg kan gaan zitten in hun privéleven. Ze hebben een afspraak op de Euromast in Rotterdam.


IVANA – ONDERNEMERSUITDAGINGEN

Iris gaat in de zakelijke vlog van Business NL langs bij Ivana de Haan. Ivana is de oprichtster en bedenker van het merk IVANA. In deze video vertelt ze meer over haar stropdassen- en tassencollectie en over haar interessante ondernemersverhaal.


Lenoor Soesbergen van Gendt – ONDERNEMERSUITDAGINGEN

In de volgende zakelijke vlog van Business NL spreekt Iris een ondernemer die een eigen aanpak heeft in het omgaan met uitdagingen. Lenoor Soesbergen zal dit met haar verhaal toelichten.


Reducept – ONDERNEMERSUITDAGINGEN

Virtual Reality is een virtuele of gesimuleerde werkelijkheid, die je met een VR bril kunt ervaren. Dankzij de 3D effecten en volledige 360 graden beelden, geeft het je een gevoel dat je werkelijk middenin de actie zit. Er is steeds meer mogelijk met VR, en de ondernemers die Kevin spreekt in de zakelijke vlog van Business NL, hebben hiermee een concept ontwikkeld dat helpt met het verlichten van pijn.


Autoschade Herstel Verweij – ONDERNEMERSUITDAGINGEN

In een markt vol met vergelijkbare aanbieders is het een nog grótere uitdaging om groei te realiseren. In de volgende zakelijke vlog van Business NL gaat Iris langs bij een ondernemer die vertelt hoe híj dat heeft gedaan.


Business NL Video’s

Volg ons op YouTube om onze laatste video’s te zien.

Abonneer op ons YouTube-kanaalAbonneer op ons YouTube-kanaal