Laatste video

Sofitel Legend The Grand – Trouwen

Trouwen in onze hoofdstad, zou dat nou een goed idee zijn? Kevin gaat op onderzoek uit bij Sofitel Legend The Grand in Amsterdam.

Mirjam van Klaarbergen fotografie – Trouwen

Foto’s weerspiegelen de herinneringen van deze belangrijke dag in je leven. Astrid spreekt bruidsfotograaf Mirjam en is benieuwd hoe haar passie voor fotografie is ontstaan.


Waterontharder in Antwerpen – Trouwen

Ook deze week is Kevin met ondernemer Julio van waterontharder.com op stap in België. Dit keer zijn ze op pad in Antwerpen en gaan langs het centrum om Eline de Munk te verrassen…


Waterontharder in Antwerpen – Trouwen

Ook deze week is Kevin met ondernemer Julio van waterontharder.com op stap in België. Dit keer zijn ze op pad in Antwerpen om heerlijke Belgische chocolade te maken.


Santé Bruiloften – Trouwen

Bij het organiseren van een bruiloft komt een hoop kijken, het is een business op zich. Wedding plannen is een vak en daarom kan het raadzaam zijn om een weddingplanner in te schakelen. Kevin ontmoet Astrid van Santé Bruiloften.


Visagiste Mirjam Meijer – Trouwen

Visagiste Mirjam Meijer is er al vroeg bij om Kimberly klaar te maken voor haar grote dag. Astrid is benieuwd naar Mirjam’s ondernemersverhaal.


Style Creators – Trouwen

Op een bijzondere locatie als dit kasteel, moet de styling perfect zijn. Kevin spreekt met Jolanda van Style Creators. Zij weet als geen ander, hoe je de juiste sfeer kunt creëren.


Cake Queen – Trouwen

De overheerlijke taarten zijn met passie en creativiteit klaargemaakt. Astrid is benieuwd naar het gezicht achter Cake Queen.


Original Weddings – Trouwen

Iris heeft een afspraak met Ilona van Original Weddings. Ilona maakt stylingplannen voor bruidsparen en kan deze ook volledig uitvoeren op locatie.


Medina Zaalverhuur – Trouwen

Iris brengt in een zakelijke vlog van Business NL een bezoek aan Medina Zaalverhuur, waar je terecht kan voor zakelijke en feestelijke evenementen.


Waterontharder bij het Atomium – uitdagingen

Kevin en Julio bezochten de Belgische stad Brussel en Julio vertelde over het ontstaan van zijn business. Ze brengen nu een bezoek aan het wereldberoemde Atomium.


Waterontharder in Brussel – uitdagingen

Ook deze week is Kevin met ondernemer Julio van waterontharder.com op stap in België. Kevin spreekt hem over het ontstaan van zijn business.


Business NL Video’s

Volg ons op YouTube om onze laatste video’s te zien.

Abonneer op ons YouTube-kanaalAbonneer op ons YouTube-kanaal