Laatste video

Dans als coachingmethode – Siobhan Welling

In een nieuwe zakelijke vlog van Business NL gaat Iris lang bij Siobhan Welling. Zij is een coach die mensen zowel in hun business als privé verder helpt door middel van dans.

Hoogtepunten – Waterontharder.com compilatie

Julio en Kevin zijn dit seizoen van Business NL op pad geweest in Rotterdam. In dit item zie je de leukste compilaties van  hun rondje in Rotterdam!

 

 

 


High-End Ondernemerschap – Laura Babeliowsky

In een nieuwe zakelijke vlog van Business NL gaat Iris langs bij Laura Babeliosky. Laura is een hele bekende businesscoach in de branche. Iris en Laura gaan het hebben over high-end ondernemen.


Performance in de asbest industrie – Removas

Kevin gaat in een zakelijke vlog van Business NL langs bij Removas. Kevin spreekt hier met Ad en hij verteld je alles over asbest.


Effectiever werken en functioneren door NLP – Innerlijke Kracht Training en Coaching

Iris gaat in de zakelijke vlog van Business NL langs bij Innerlijke Kracht training en coaching. Iris spreekt met Bert en Bianca zij zijn internationaal gecertificeerde trainers op het gebied van mindset, communicatie en bewustzijn.


Systemisch meer inspiratie op je werk – Inspiration at Work

In deze nieuwe zakelijke vlog van Business NL zien we dat Kevin op bezoek gaat bij Inspiration at Work. Er zijn onwijs veel coaches in Nederland maar IAW traint niet alleen de vaardigheden. Ze gaan hier namelijk net een stapje verder.

Een theater binnen 24 uur – Stage Entertainment

Kevin is in deze zakelijke vlog op bezoek in het AFAS Circus Theater. Hierin zien we hoe Stage Entertainment het theater in diverse settings kan krijgen van de zakelijke evenementen tot aan de musicals.


Leermomenten uit je carrière – Waterontharder.com afl. 5

In deze zakelijke vlog van Business NL gaan Kevin en Julio samen een helikoptervlucht maken over Rotterdam en bespreken we de leermomenten uit de carrière van Julio.


Hoveniersbedrijf RA van der Lee

In deze zakelijke vlog van Business NL zien we een hoveniersbedrijf die met veel passie en kennis iedere dag weer aan het werk gaat.


Trainingen voor meer werkgeluk – Karin van den Bos Coaching

Iris gaat langs bij Karin van den Bos Coaching. Ze vertelt in de Business NL zakelijke vlog hoe zij ondersteuning biedt aan mensen die zichzelf in positieve zin willen veranderen.


Een nieuw product op de markt brengen – Balmer Cosmetics

Kevin ging in deze nieuwe zakelijke vlog van Business NL langs bij Balmer Cosmetics, een lipbalm die ecologisch ontwikkelt is en dus goed inspeelt op de hedendaagse consument.


De impact van e-commerce – Waterontharder.com

In deze nieuwe zakelijke vlog van Business NL is Julio Rosier van Waterontharder.com in Rotterdam en bekijken we alle hotspots van deze stad.


Business NL Video’s

Volg ons op YouTube om onze laatste video’s te zien.

Abonneer op ons YouTube-kanaalAbonneer op ons YouTube-kanaal