Laatste video

Vooruitkijken: Een theater binnen 24 uur – Stage Entertainment

Kevin is in deze zakelijke vlog op bezoek in het AFAS Circus Theater. Hierin zien we hoe Stage Entertainment het theater in diverse settings kan krijgen van de zakelijke evenementen tot aan de musicals.

Vooruitkijken: Leermomenten uit je carrière – Waterontharder.com afl. 5

In deze zakelijke vlog van Business NL gaan Kevin en Julio samen een helikoptervlucht maken over Rotterdam en bespreken we de leermomenten uit de carrière van Julio.


Vooruitkijken: Hoveniersbedrijf RA van der Lee

In deze zakelijke vlog van Business NL zien we een hoveniersbedrijf die met veel passie en kennis iedere dag weer aan het werk gaat.


Vooruitkijken: Trainingen voor meer werkgeluk – Karin van den Bos Coaching

Iris gaat langs bij Karin van den Bos Coaching. Ze vertelt in de Business NL zakelijke vlog hoe zij ondersteuning biedt aan mensen die zichzelf in positieve zin willen veranderen.


Vooruitkijken: Een nieuw product op de markt brengen – Balmer Cosmetics

Kevin ging in deze nieuwe zakelijke vlog van Business NL langs bij Balmer Cosmetics, een lipbalm die ecologisch ontwikkelt is en dus goed inspeelt op de hedendaagse consument.


De impact van e-commerce – Waterontharder.com

In deze nieuwe zakelijke vlog van Business NL is Julio Rosier van Waterontharder.com in Rotterdam en bekijken we alle hotspots van deze stad.


Ambities waarmaken met loopbaancoaching – Esenzz

Iris gaat in deze zakelijke vlog van Business NL langs bij Esenzz Coaching en Training. Hier spreekt zij met Songul, een loopbaancoach die allerlei soorten coaching sessies en inspiratietrainingen geeft.


7 stappen naar een succes mindset- EnjoyEsC

Kevin gaat in deze zakelijke vlog van Business NL naar de Euromast. Hier spreekt hij Joyce Carols van EnjoyEsC en zij weet alles van een positieve mindset zodat jij gemakkelijker een succesvolle business kunt behouden.


Vergrijzing in de OV sector – Mobiwerk

Iris gaat in een nieuwe zakelijke vlog langs bij Mobiwerk, een uitzendbureau voor het openbaar vervoer. Business NL is benieuwd hoe het er hieraan toe gaat.


Vertegenwoordiging van financiële professionals – IMA

Iris gaat in de zakelijke vlog van Business NL langs bij IMA. Zij richten zich op financiële professionals. Iris gaat een kijkje nemen hoe het er precies aan toe gaat.


Helpmijnhuisinrichten – Huisvesting

Bernard is interieurstylist bij Helpmijnhuisinrichten. Kevin gaat in deze nieuwe zakelijke vlog van Business NL langs bij hem en spreekt hem over zijn creatieve vak.


Business Rebel – Huisvesting

Kevin spreekt in deze Business NL zakelijke vlog met Karen van der Pauw van Business Rebel. Een businesscoach met een bijzonder verhaal.


Business NL Video’s

Volg ons op YouTube om onze laatste video’s te zien.

Abonneer op ons YouTube-kanaalAbonneer op ons YouTube-kanaal