4 februari 2020

ZB Service reinigt jouw dagelijkse winkelkar!

Een onderneming waar je eigenlijk nooit wat van hoort maar wat heel belangrijk is in het dagelijks leven. ZB Service is een groothandel op het gebied van winkel inrichting, denk aan onder andere het reinigen van winkelkarren en winkelstellingen. Presentatrice Iris gaat langs bij het servicebedrijf ZB Service om te kijken hoe zij te werk gaan.

Wil je meer weten over ZB Service? Neem dan een kijkje op de site van ZB Service.

Dit item is uitgezonden in het RTLZ-programma Business NL op zondag 9 februari om 10:30, met herhaling op 9 februari om 17:00.

Business NL is het platform voor en door ondernemers. Presentatoren Kevin Brouwer en Iris Rulkens gaan langs bij toonaangevende organisaties om in beeld te brengen wat hen succesvol heeft gemaakt en leggen dit vast in zakelijke vlogs. Zakelijk vloggen is de manier om dichtbij een organisatie te komen en dus een inspirerend ondernemersverhaal in beeld te brengen.

Wil je ook met jouw bedrijf in het tv-programma komen? Neem dan contact met ons op!

Ander nieuws

12 maart 2020

Annulering Business NL live event

Zoals u waarschijnlijk heeft vernomen in de media, is er vandaag besloten om met onmiddellijke ingang evenementen en bijeenkomsten met meer dan 100 personen niet... Lees meer »

17 februari 2020

Staan waar Beatrix in 1966 stond? Sofitel!

Trouwen waar Beatrix in 1966 is getrouwd? Dat kan! Zowel een grote als een kleine zaal bieden jou de perfecte locatie. Kevin gaat een kijkje... Lees meer »